maritbet girişmaritbet
ERA Türkiye ile REIDIN güçlerini birleştirdi!

ERA Türkiye ile REIDIN güçlerini birleştirdi!

Türkiye gayrimenkul danışmanlığı pazarında ‘Değişim Başlıyor’ sloganı ile yola çıkan dünya devi ERA, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve analitik bilgiler sunan REIDIN işbirliği gerçekleştirdi

Türkiye gayrimenkul danışmanlığı pazarında ‘Değişim Başlıyor' sloganı ile yola çıkan dünya devi ERA, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve analitik bilgiler sunan REIDIN işbirliği gerçekleştirdi. Gayrimenkul sektöründe hizmet ve kalite çizgisini yukarı taşıyan çalışmalara imza atan ERA ve REIDIN'in gerçekleştirdiği bu işbirliği sayesinde, ERA Türkiye tüm bayilerine REIDIN'in hazırladığı online piyasa analizi raporlarına ve detaylı veri tabanına erişim imkanı sağlayacak.

 ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu: “İş ortaklarımızın sektörel bilgiye ulaşmasını kolaylaştırıyoruz”

Sektörün en önemli sorunları arasında itibar ve güven sorununu gösteren ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, yapılanmalarını şeffaflığı, güveni ve kaliteyi yükseltmek üzerine kurguladıklarını söyledi. Gayrimenkul sektörüne hak ettiği güveni kazandıracak adımlar attıklarını belirten Ekşioğlu, “Tüm bunları yaparken aynı zamanda iş ortaklarımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Sektörün ihtiyacı olan nitelikli bayi ve danışmanların sayısını artırırken nitelikli bir kazanım sağlamayı amaçlıyoruz. ERA Türkiye'nin tüm iş ortaklarının sektörel bilgi ve analizlere ulaşmalarını sağlamak için REIDIN.com ile çok önemli bir işbirliği gerçekleştirdik. Bayilerimiz bu sayede piyasanın nabzını tutarak strateji geliştirebilecekler” dedi.

REIDIN Türkiye CEO'su Ahmet Kayhan: “İşbirliğimiz sektördeki hizmet kalitesini yükseltecek”

REIDIN Türkiye CEO'su Ahmet Kayhan, Türkiye'de son dönemde oldukça yol alınmasına rağmen gayrimenkul sektöründe şeffaflığı ve güveni arttıracak çalışmalara ihtiyaç olduğuna dikkat çekti. Kayhan, “Sektörün bilgiye dayalı kararların alındığı, ölçülebilir ve karşılaştırılabilir olması sadece kurumsal yatırımcılar için değil bireysel yatırımcılar, geliştiriciler ve düzenleyici kurumlar için de gerekli. ERA Türkiye ile yaptığımız bu işbirliği ile sektörde hizmet kalitesinin yükseleceğini, tarafsız, güvenilir ve bilimsel rapor ve bilgilendirmenin öneminin hem alıcı, hem de satıcılara daha kolay şekilde ulaştırılacağını düşünüyoruz” dedi.

 REIDIN Türkiye bilgi servislerini kullanan şirketler, emlak arz/talep ve fiyat verileri üzerinde detaylı analizler yaparken, piyasaları neredeyse anlık olarak takip edebiliyorlar. Bu sayede kısa, orta ve uzun dönem stratejiler geliştiren ve piyasa ile ilgili tahminler yapma imkanına kavuşan şirketler, rekabet unsurlarını saptayabiliyor, maliyetlerini düşürebiliyor ve satışlarını arttırma olanağı buluyor. REIDIN, Türkiye'de 5seneyi aşan bir zaman dilimi için, milyonlarca konutu kapsayacak şekilde 500'ünüzerinde mahalle ve 2 binin üzerinde proje için konut fiyat endeksleri, ofis kira endeksleri, getiriler, amortisman süreleri, satın alma ve kiralama gücü endeksleri gibi aylık toplamda 5bin 400'den fazla veri üretiyor. Bölgedeki müşterilerine İstanbul ve Dubai ofisleri ile hizmet veren REIDIN'in GYODER, ULI ve Borsa İstanbul gibi kurumlarla da stratejik ortaklıkları bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Her yıl en az 600 bin yeni konuta ihtiyaç var!
  • 20.01.2016 16:04

Her yıl en az 600 bin yeni konuta ihtiyaç var!

ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Türkiye'de her yıl ...

Konut satışları 2016'da artacak!
  • 20.01.2016 15:32

Konut satışları 2016'da artacak!

ERA Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Türk halkı ve Ortadoğulu ülke vat ...

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'
  • 02.03.2015 15:09

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, kentsel dönüşümde başta Fikirtepe olmak ...

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!
  • 16.02.2015 10:27

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ikinci el konut satışlarının, sıfırdan ...

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'
  • 12.09.2014 15:34

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, CNR Emlak Fuarı 2014'te mikrofonumuza f ...

ERA Türkiye 4 şehirde 22 ofise ulaştı
  • 05.12.2013 20:19

ERA Türkiye 4 şehirde 22 ofise ulaştı

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu Emlak 2013 Fuarı'nda emlaktasond ...