maritbet girişmaritbet
Enerjisa Enerji, trafolarda artırılmış gerçeklik uygulamasıyla farkındalık oluşturdu!

Enerjisa Enerji, trafolarda artırılmış gerçeklik uygulamasıyla farkındalık oluşturdu!

Enerjisa Enerji, Onaranlar Kulübü işbirliğiyle trafo binasını sokak sanatı ve artırılmış gerçeklik uygulaması ile farkındalık alanına dönüştürdü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, elektrik dağıtım, perakende satış, e-mobilite ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji, Onaranlar Kulübü trafo binasını, tamamı geri dönüştürülebilir malzemeler kullanarak dikkat çekici hale getiriyor.

Enerjisa Enerji Dağıtım şirketlerinden Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'nin hizmet bölgesi olan İstanbul Ataşehir'deki trafo binası bioplastik malzemelerden üretilen 3D parçalar kullanılarak farkındalık alanına dönüştürüldü.

Trafo dönüşüm projesi ile sektördeki ilklerine bir yenisini ekleyen Enerjisa Enerji, "Daha İyi Bir Gelecek" için hayata geçirilen uygulama ile aynı zamanda artırılmış gerçeklik tecrübesini de yaşatıyor.

Trafo binasında bulunan QR kod ile aktif edilen animasyon sayesinde elektrik panosundaki enerji ile hayat bulan robot, herkes için daha iyi bir gelecek inşa etmek için kolları sıvıyor.

Toplamda 750 saat çalışma ile oluşturulan projede, robot bir elindeki rüzgar gülü ile yenilenebilir enerjinin önemine dikkati çekerken, diğer eli ile trafonun önündeki ağacı sulayarak büyüyüp gelişmesine yardım ediyor ve çevreye duyarlı olmak konusunda farkındalık oluşturuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz