maritbet girişmaritbet
Enerjisa Enerji’nin İVME projesi için başvurular başladı!

Enerjisa Enerji’nin İVME projesi için başvurular başladı!

Enerjisa Enerji tarafından enerji endüstrisinin geleceğini şekillendirmek ve innovasyonu teşvik etmek amacıyla düzenlenen İVME programı için dördüncü dönem başvuruları başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dijital dönüşüm ve teknoloji yatırımı konusunda sektöre örnek projeler üreten Enerjisa Enerji, yeni projelerin hayata geçirilmesini teşvik etmek ve genç girişimcileri yeni iş alanlarında desteklemek üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

Sektörünün ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştiren girişimleri desteklemek amacıyla Enerjisa Enerji'nin üç yıldır yürüttüğü İVME programı ile enerji endüstrisinde etki yaratmayı amaçlayan yenilikçi projeler destekleniyor.

Programın 12 haftalık hızlandırılmış içeriği kapsamında pazar ve rakip araştırması, ürün ve teknoloji araştırması, takım yetkinliği değerlendirme, finansal denetim, fikri haklar denetimi ve değer önerisi ile risk değerlendirme gibi konular yer alıyor.

Programın söz konusu döneminde yenilenebilir enerji depolama çözümleri, akıllı şebekeler ve robotik sistemler, e-mobilite şarj ve ulaşım çözümleri gibi alanlara da odaklanılıyor.

Enerji endüstrisinde etkili, yenilikçi ve ürünleşmiş projelere sahip, gelir üreten ürünler, hizmetler veya iş modelleri geliştiren girişimciler programa başvuru yapabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerjisa Enerji CEO'su Murat Pınar, 'Bu programla birlikte girişimcilerin ürün ve hizmetlerini ölçeklendirmelerine, büyümelerine katkıda bulunacağına inanıyoruz. İnsan ve teknoloji odağıyla daha akıllı ve yeşil bir dünyaya katkı sağlamak en önemli amacımız. Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyan, fayda sağlayacağına inandığımız her fikrin hayata geçirilmesine var gücümüzle destek olacağız.' ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz