maritbet girişmaritbet
Endeksa İspanya ve Portekiz’e açılıyor!

Endeksa İspanya ve Portekiz’e açılıyor!

Endeksa, başta İspanya ve Portekiz olmak üzere yurt dışı pazarına açılıyor. Endeksa, yurt dışı operasyonlarında birlikte çalışacağı iş ortağını belirledi.

Türkiye’nin öncü gayrimenkul teknolojileri şirketi Endeksa, İspanya ve Portekiz pazarları öncelikli olmak üzere yurt dışına açılıyor. Kurulduğu günden bu yana sağladığı şeffaf, bağımsız ve güncel veri ile alıcı, satıcı ve emlak danışmanı arasında bir güven köprüsü oluşturan Endeksa, bu yenilikçi hizmet ile yurt dışı pazarında da gayrimenkul işlemlerinin güven içinde yapılmasını sağlamayı hedefliyor.

Yurt dışı açılımında önceliğini İspanya ve Portekiz olarak belirleyen Endeksa, Avrupa operasyonları için Fransa merkezli danışmanlık şirketi Ambé Consulting International ile çalışma kararı aldı. Ambé Consulting International Kurucusu ve Direktörü Sam Papon, Endeksa’nın Uluslararası Genişleme Direktörü olarak görev alacak ve markanın yeni pazarlarda lansmanı ve gelişiminden sorumlu olacak.

İş birliğini değerlendiren Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, “Endeksa’nın gelişmiş teknolojisini yurt dışı pazarına sunacak olmaktan dolayı gururluyuz. Potansiyel pazarları incelediğimizde bizim için önemli fırsatlar barındırdığını gördük. Avrupa pazarı operasyonlarımızı bu alanda oldukça geniş deneyime sahip Sam Papon ile yönetme kararı aldık. Endeksa’nın teknoloji gücü ve Sam’in global pazardaki tecrübesi ile faaliyet gösterdiğimiz pazarlara da katkı sağlayacağımıza inanıyoruz.” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz