maritbet girişmaritbet
Emlak Katılım, Karaköy ve Karagümrük şubelerini hizmete sundu!

Emlak Katılım, Karaköy ve Karagümrük şubelerini hizmete sundu!

Emlak Katılım, İstanbul'da Karaköy ve Karagümrük şubelerini açarak, Türkiye genelinde toplam 102 şubeye ulaştı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Emlak Katılım, yeni şubelerini İstanbul Karaköy ve Karagümrük'te açtı. Bankanın İstanbul'daki şube sayısı ise 41'e yükseldi.

Ülke genelindeki şube sayısını 102'ye ulaştıran Emlak Katılım, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyümeye katkı sağlayan ve istihdama etkisi yüksek olan stratejik sektörlere finansman modelleri sunuyor.

Banka, doğal çevrenin korunması, sürdürülebilir yaşam alanlarının oluşturulması, iklim değişikliği ile mücadele konularında çevre bilincinin oluşturulması üzerine gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında şubelerinde ürün ve hizmetlere yönelik broşürleri artık kâğıt olarak basmama kararı almıştı. Emlak Katılım müşterileri, şubedeyken ilgilendiği ürün ve hizmetin detaylarına karekod okutarak ulaşabiliyor.

Bankanın kağıtsız bankacılık uygulaması sayesinde, müşteriler, mobil uygulama üzerinden dijital onaylarıyla hesap açılış işlemlerini daha kısa sürede tamamlamış oluyor.

Müşterilerin görüntülü görüşme ile evden ofisten bulundukları her yerden kolaylıkla hesap açmalarını sağlayan Emlak Katılım, masrafsız bankacılık hizmeti de sunuyor.

Emlak Katılım Mobil’den EFT/Havale ve FAST gibi işlemlerini ücretsiz şekilde gerçekleştiren müşteriler, bankacılık işlemlerini 20 bini aşkın tüm kamu bankası ATM’leri ile PTT şubeleri ve ATM’lerinden de ücretsiz şekilde yapabiliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz