maritbet girişmaritbet
Emlak Katılım'dan yeni kampanya: "Hallolur Her Şey Gücüne Güven"

Emlak Katılım'dan yeni kampanya: "Hallolur Her Şey Gücüne Güven"

Bankanın, "Ülkenin gücüne, kendi gücüne ve Emlak Katılım'ın gücüne güvenmelisin" mesajı veren kampanyasında, yeniliğin ve ritmin vurgusu yapılıyor.

Emlak Katılım, yeni iletişim kampanyası 'Hallolur Her Şey Gücüne Güven'i duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Emlak Katılım, kampanya ile Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine ülkesinin gücüne güvenen, kendi gücüne güvenen ve bankasının gücüne güvenen yeniliklere açık olan herkesin sesi olacak.

Emlak Katılım, büyüme stratejisine bağlı olarak şubeleşmeye, dijitalleşmeye ve yeni ürünler ile müşterilerine hizmet vermeye devam ederken iletişim stratejisini de farklı bir boyuta taşıyor. Bankanın, 'Ülkenin gücüne, kendi gücüne ve Emlak Katılım'ın gücüne güvenmelisin' mesajı veren kampanyasında, yeniliğin ve ritmin vurgusu yapılıyor.

Emlak Katılım, ülkeye ve ekonomiye değer katan tüm alanlarda yeni hizmetler geliştirmeye devam ediyor.

Masrafız bankacılık deneyimi

Emlak Katılım Türkiye'nin her yerinden görüntülü görüşme ile müşteri olma imkanını sunuyor. Müşteriler bankacılık işlemlerini 20 bini aşkın tüm kamu ATM'lerinden ücretsiz bir şekilde halledebilirken, Emlak Katılım Mobil’den EFT/Havale ve FAST gibi işlemleri de ücretsiz bir şekilde gerçekleştirerek masrafsız bir bankacılık deneyimi yaşıyorlar. Emlak Katılım müşterileri, bankanın yakın zamanda devreye aldığı yeni hizmeti ile tüm bankaların ATM'lerinden TR karekod ile para çekebilme, TR karekod ile POS cihazlarından ödeme yapabilme imkânlarından yararlanıyor ve işlemlerini hızlı, kolay ve temassız bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

POS cihazı taşımaya gerek yok

CepPOS uygulamasıyla cep telefonlarını POS cihazına dönüştüren Emlak Katılım, müşterilerinin kredi kartı ya da banka kartından saniyeler içinde ödeme alabilmelerini sağlıyor. Tüm banka kartlarına taksit imkanı sunan CepPOS uygulaması, çoklu kullanıcı desteği de veriyor.

Emlak Katılım tarafından sektöre kazandırılan Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katılma Hesabı ile tasarruf sahibi müşterilerine finansman olarak kaynak sağlamak istedikleri sektörü tercih etme imkânını sunuyor. Bu katılma hesabına Türk Lirası cinsinden yatırılan fonlar, belirli bir projenin finanse edilmesinde kullanılabiliyor. En fazla üç aylık vade ile kullandırılacak olan bankanın bu yeni ürünü, vade uyumlu olmasının yanı sıra kur koruma desteği de sağlıyor.

Girişimcilere destek Emlak Katılım'dan

Emlak Katılım girişim destekleme programı Pusula ile girişimcilere gayrimenkul, inşaat, sürdürülebilirlik konularındaki yenilikçi ve teknoloji tabanlı girişimlerinin büyümesi ve ticarileşmesi için ihtiyaç duydukları erken aşama yatırıma ulaşma fırsatını sunmasının yanı sıra danışmanlık ve networking gibi imkanlar da sağlıyor.

Müşterilerine sunduğu tüm hizmetlerin kolay anlaşılır, teknolojik ve hızlı olmasına önem veren Emlak Katılım aynı zamanda sağduyulu, çevreci ve sürdürülebilir yatırımları desteklemek, ülkenin kalkınmasında sosyal, ekolojik ve ekonomik kriterleri göz önüne alan sürdürülebilir ürün ve hizmetler sunmak üzere çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Katılım, Nevşehir şubesini hizmete sundu
  • 21.03.2023 14:24

Emlak Katılım, Nevşehir şubesini hizmete sundu

Türkiye genelinde toplamda 89 şubeye ulaşan Emlak Katılım, yıl sonunda şube sayı ...

Emlak Katılım, İmsan şubesini hizmete açtı!
  • 25.01.2023 09:28

Emlak Katılım, İmsan şubesini hizmete açtı!

Yıl sonunda şube sayısını 120'ye çıkarmayı hedefleyen Emlak Katılım, toplam ...

Emlak Katılım, İzmir’de Karşıyaka şubesinin açılışını yaptı!
  • 09.01.2023 10:53

Emlak Katılım, İzmir’de Karşıyaka şubesinin açılışını yaptı!

İzmir’de üçüncü şubesini hizmete sunan Emlak Katılım, şube açılışlarını hız kesm ...

Emlak Katılım, İskenderun ve Düzce şubeleri ile 82 şubeye ulaştı
  • 03.01.2023 15:49

Emlak Katılım, İskenderun ve Düzce şubeleri ile 82 şubeye ulaştı

Emlak Katılım, yenilikçi ürün ve hizmetlerini şubeleri ve dijital kanalları üzer ...

Emlak Katılım, "Yılın Katılım Bankası" seçildi
  • 02.12.2022 15:09

Emlak Katılım, "Yılın Katılım Bankası" seçildi

Emlak Katılım, Turcomoney tarafından verilen "Yılın Katılım Bankası" ödülünün sa ...

Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği sukuk ihracına ödül!
  • 25.11.2022 10:33

Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği sukuk ihracına ödül!

Banka, GFC Media’nın, "Bonds, Loans & Sukuk Turkey 2022" ödül töreninde yere ...