maritbet girişmaritbet
Emlak Katılım'dan 7 yeni şube!

Emlak Katılım'dan 7 yeni şube!

Yeni şubelerini Erzurum, Osmaniye, Karaman, Karabük, Mersin Mezitli, İstanbul Topçular ve Esenler'de açan banka 97 şubeye ulaştı

Emlak Katılım, Türkiye'nin dört bir yanında şubeleşme çalışmalarını sürdürüyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Emlak Katılım, bugün hizmete sunduğu Erzurum, Osmaniye, Karaman, Karabük, Mersin Mezitli, İstanbul Topçular ve Esenler şubeleri de dahil 5 ayda 17 şube açarak Türkiye ekonomisine ve istihdama katkıda bulunmaya devam ediyor.

2023 hedefleri doğrultusunda peş peşe açılışlarını gerçekleştirdiği şubeleri ile İstanbul'da 40, yurt genelinde 97 şubeye ulaşan banka, gelecek günlerde yeni şubelerini hizmete sunmayı sürdürecek.

Müşterilerine hızlı ve masrafsız bir şekilde bankacılık işlemlerini gerçekleştirme imkanı sunan Emlak Katılım'da hesap işletim ücreti bulunmuyor.

Müşteriler, EFT-havale, FAST gibi bankacılık işlemlerini gerçekleştirirken ücret ödemiyor, 20 binden fazla kamu bankası ve PTT ATM'sinde ücretsiz işlem yapabiliyor.

Sektöre kazandırdığı ürünlerle hizmet kalitesini geliştirmeye devam eden banka, "Türkiye'de ilk" olma özelliğini taşıyan "Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katılma Hesabı" ile tasarruf sahibi müşterilerine finansman olarak kaynak sağlamak istedikleri sektörü tercih etme imkanı sunuyor. En fazla 3 aylık vade ile kullandırılacak olan bankanın bu ürünü, vade uyumlu olmasının yanı sıra kur koruma desteği de sağlıyor.

"Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katılma Hesabı"nı açmak isteyen müşteriler, artık mobil şube üzerinden de işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Henüz Emlak Katılım müşterisi olmayanlar da bulundukları yerden görüntülü görüşme ile anında bankanın müşterisi olarak mobil şube üzerinden hesap açılış işlemlerini yapabiliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz