maritbet girişmaritbet
E.C.A.’dan paydaşlarına özel finansal eğitim!

E.C.A.’dan paydaşlarına özel finansal eğitim!

E.C.A., Türkiye çapında faaliyet gösteren tali bayileri için “Finansal Farkındalık ve Dokümantasyonun Önemi” eğitimi düzenledi.

Kurulduğu günden bu yana şirket değerlerinde eğitim politikasına önem veren E.C.A., Türkiye çapında faaliyet gösteren tali bayileri için “Finansal Farkındalık ve Dokümantasyonun Önemi” eğitimi düzenledi. E.C.A. paydaşları; sektörel gelişimi desteklemek amacıyla gerçekleştirilen eğitimde, alanında uzman eğitimciler vasıtasıyla iş hayatındaki finans problemlerini, ticari iyileştirme önerilerini ve uygulamalı proje anlatımlarını birbirleriyle paylaşma fırsatı yakaladı.

Geniş ürün gamı ve güçlü bayi yapısıyla iklimlendirme sektörünün köklü markası olan E.C.A., tali bayilerine özel “Finansal Farkındalık ve Dokümantasyonun Önemi” eğitimi gerçekleştirdi. Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsünün Yönetici Geliştirme Programları iş birliğiyle 20-21 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenen eğitim sayesinde E.C.A.’nın Türkiye’nin dört bir yanında bulunan iş ortakları çevrim içi eğitimle bir araya geldi.

Eğitimde E.C.A. iş ortaklarının yetkinliklerini ve işlerini geliştirmeye yönelik ihtiyaç duyulan donanımı maksimuma çıkarmak için finans, dokümantasyon, bütçe, muhasebe, vergi gibi başlıklar mercek altına alındı. Eğitim esnasında E.C.A. paydaşları; alanında uzman eğitimcilerle interaktif şekilde gerçek iş hayatındaki finans problemlerini, ticari olarak işletmeleri için iyileştirme önerilerini ve uygulamalı proje anlatımlarını birbirleriyle paylaşma imkanı buldu.

“Paydaşlarımızın güçlü olan mesleki yetkinliklerini daha ileri seviyelere taşıyoruz”

Türkiye’de toptancı ana bayilerine bağlı faaliyet gösteren ve E.C.A. ısıtma-soğutma ürünlerinin aktif satışını yapan iş ortaklarına verilen eğitim sayısının 100’e yaklaştığını vurgulayan Emas Makina Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Özokumuşoğlu, verilen eğitim hakkında şunları söyledi: “Son gerçekleştirdiğimiz eğitim programıyla birlikte 2021 yılı içerisinde hedeflediğimiz eğitimlerin yarısına ulaştık. Bu sayede iş ortaklarımızın potansiyeline güvenerek onların halihazırda güçlü olan finans ve muhasebe alanındaki mesleki yetkinliklerini daha ileri seviyelere taşıyoruz. Eğitimlerimizin içeriğini oluştururken paydaşlarımızı dinliyor, programlarımızı bu doğrultuda oluşturuyoruz” dedi.

E.C.A.’nın tüm iş ortaklarının geri bildirimlerine önem verdiklerini söyleyen Özokumuşoğlu, eğitimlerin geçtiğimiz yılda da Türkiye çapındaki toptancı ana bayiler için gerçekleştirildiğini aktardı. Özokumuşoğlu, pandemi süreci ve diğer ekonomik koşullar karşısında paydaşlarını desteklemeye devam edeceklerini ve bu kapsamda eğitimlerin yılsonuna kadar süreceğini sözlerine ekledi.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

E.C.A.’dan nem hazneli panel radyatör!
  • 16.04.2022 17:17

E.C.A.’dan nem hazneli panel radyatör!

İklimlendirme sektörünün güçlü markalarından E.C.A., panel radyatörüne eklediği ...

E.C.A. ile yüzde 70' e varan su tasarrufu!
  • 14.03.2022 17:33

E.C.A. ile yüzde 70' e varan su tasarrufu!

Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarıyla doğal kaynakları koruma sorumluluğunu sürdüren ...

Doğalgazın olmadığı yerde çözüm E.C.A.’dan: Arceus Elektrikli Kombi!
  • 16.02.2022 09:25

Doğalgazın olmadığı yerde çözüm E.C.A.’dan: Arceus Elektrikli Kombi!

E.C.A., Arceus elektrikli kombi ile doğalgazın bulunmadığı bölgelere ideal ısıtm ...

E.C.A.’dan düşük emisyonlu çevre dostu şofben: Phoenix
  • 18.01.2022 16:25

E.C.A.’dan düşük emisyonlu çevre dostu şofben: Phoenix

İklimlendirme sektörüne çevre dostu çözümlerle öncülük eden E.C.A., yeni nesil h ...

E.C.A.’nın çevre dostu ürünleriyle maksimum enerji tasarrufu!
  • 11.01.2022 15:38

E.C.A.’nın çevre dostu ürünleriyle maksimum enerji tasarrufu!

Kullanıcı deneyimine çevreye duyarlı çözümlerle cevap veren ve iklimlendirme sek ...

E.C.A. Phoenix şofben ile sıcak suya güvenli erişim!
  • 23.12.2021 10:12

E.C.A. Phoenix şofben ile sıcak suya güvenli erişim!

E.C.A., yeni nesil hermetik şofbeni Phoenix ile sıcak suya her an kolay erişim i ...