maritbet girişmaritbet
Dubai’li Jameirah işletecek!

Dubai’li Jameirah işletecek!

Dubai Holding bünyesindeki Jumeirah GroupLondra, Frankfurt ve Roma’dan sonra İstanbul’da da Pera Palace Hotel ile faaliyet gösterecek.

Dubai Holding bünyesindeki Jumeirah GroupLondraFrankfurt ve Roma'dan sonra İstanbul'da da Pera Palace Hotel ile faaliyet gösterecek.
Türkiye
'nin ilk uluslararası oteli olan Pera Palace Hotel'in işletmesiyle ilgili imza töreni dün Pera Palace Hotel'de düzenlendi. İmza törenine Demsa Group Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çetindoğan ve Jumeirah Group Yönetim Kurulu Başkanı Gerald Lawless da katıldı.
Demsa Group'un 2000 yılında, perakende satış şirketi olarak kurulduğunu hatırlatan Cengiz Çetindoğan, 12 yılda birçok önemli başarıya imza attıklarını söyledi. Demsa Group olarak turizm yatırımlarına hız vereceklerini kaydeden Çetindoğan, “2010 yılında ihaleyle aldığımız MaçkaOtel'de restorasyonumuz devam ediyor” dedi.

Demsa Group olarak müze konusunda da önemli adımlar atıldığını belirten Çetindoğan bu konuda da ünlü mimar Zaha Hadid ile çalıştıklarını söyledi.

Otelcilik tarihine girdi
Jumeirah Group Yönetim Kurulu Başkanı Gerald Lawless, dünyanın en heyecan verici şehirlerinden birinde, kentin kültürel merkezinde bulunan, beş yıldızlı otel standartlarında sunduğu lüks hizmeti ile Pera Palace Hotel'in Jumeirah için mükemmel bir seçim olduğunu söyledi. Pera Palace Hotel'in dünya otelcilik tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Gerald Lawless, “Pera Palace Hotel, hem şehrin tarihini günümüze taşıyor, hem de Türkiye'de ve dünyada milyonlarca kişi tarafından sevilen oyuncu, tiyatrocu ve yazarlarla derin bağı olan bir mekân. Bu özellik Pera Palace Hotel'i hem bizim, hem de misafirlerimiz nezdinde çok özel kılıyor” dedi.
Pera Palace Hotel Genel Müdürü Pınar Kartal Timer, bu yıl 120'inci yılı kutlanan İstanbul'un en değerli kültür miraslarından olan Pera Palace Hotel'in üst kullanım haklarının Demsa Group'a, işletmesinin ise Jumeirah Group'a devredilmesiyle birlikte Pera Palace Hotel'de yeni bir dönemin başladığını vurguladı.
Pera Palace Hotel'in 1.5 yıl önce restorasyondan geçtiğini hatırlatan Kartal, “Türkiye için önemli bir turizm değeri olan Pera Palace Hotel, “Türkiye ve dünya turizmine yeniden kazandırıldı” dedi.

Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Meraas ve Dubai Holding,  D-Marin’le iş birliği yapacak
  • 13.11.2018 17:14

Meraas ve Dubai Holding, D-Marin’le iş birliği yapacak

Meraas ve Dubai Holding, Dubai’de yer alan dünya standartlarındaki marinaların y ...

Galeries Lafayette, Demsa Group işbirliğiyle İstanbul'da!
  • 03.05.2017 12:56

Galeries Lafayette, Demsa Group işbirliğiyle İstanbul'da!

Türkiye'nin yeni moda destinasyonu Galeries Lafayette, Demsa Group işbirliğiyle ...

Pera Palace’ın Pera salonunda evlenenler Maldivler’e gidiyor
  • 17.02.2014 11:44

Pera Palace’ın Pera salonunda evlenenler Maldivler’e gidiyor

Pera Palace Hotel Jumeirah masal gibi düğünlerin vazgeçilmezi olacak ...

Pera Palace Hotel Jumeirah’da Miles&Smiles Kart ile daha çok kazanın
  • 05.02.2014 11:03

Pera Palace Hotel Jumeirah’da Miles&Smiles Kart ile daha çok kazanın

Pera Palace Hotel Jumeirah’da 31 Mart 2014’e kadar konaklayan tüm Miles&Smiles ü ...

Abdi İpekçi Caddesi Türkiye’de mağaza açmak isteyen yabancı markaların ilk tercihi!
  • 17.09.2013 11:00

Abdi İpekçi Caddesi Türkiye’de mağaza açmak isteyen yabancı markaların ilk tercihi!

Eva Gayrimenkul Değerleme’ye göre, cadde perakendeciliği açısından Türkiye’nin e ...