maritbet girişmaritbet
Double Check'den yeni nesil gayrimenkul hizmeti!

Double Check'den yeni nesil gayrimenkul hizmeti!

İzmirde 2009 yılından beri Reklam Tanıtım sektöründe kurumsal hizmetler sunan İlhanart Medya Planlama Satın Alma Ajansı'nın kurucuları Ersin İlhan ve Ülker Er İlhan yeni bir yatırıma imza atarak kurdukları Double Check Gayrimenkul A.Ş ile şirket yapılanmalarını büyüttü.

Gayrimenkul alanında farkını ortaya koyan gayrimenkul yatırım ortaklığı modeli geliştirdiklerini belirten iş insanları Ersin ve Ülker Er İlhan, Double Check ile bütünleşik bir satış pazarlama hizmeti sunduklarını söyledi.

Double Check Gayrimenkul Kurucularından Ersin İlhan, “ İlhanart Medya olarak İzmir'in tanınmış yapı firmalarının yıllardır pazarlama ve tanıtım hizmetlerini kurumsal bir çatı altında sürdürüyoruz. Reklam verenlerimize, karşılıklı güven ilişkisi içerisinde uzun soluklu pazarlama stratejileri planlarken satış konusunda da destek talepleri almaya başladık. Bu motivasyon ve talepler bizi ülkemizin lokomotif sektörlerinden biri olan gayrimenkul alanında yeni bir yatırıma yönlendirdi ve Double Check Gayrimenkul A.Ş'yi kurduk. Hem satın alan hedef kitleyi hem de inşaat firmalarının beklentilerini çok iyi biliyoruz. Yıllardır elde ettiğimiz saha deneyimlerimiz ve tecrübelerimizle, arsa satışından bitmiş konut satışına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz. Profesyonel ekibimizle birlikte hem markanın bilinirliğini hem de satışlarını artırabilmek adına hizmetimizin içerisinde diğer gayrimenkul yatırım şirketlerinden farklı olarak dijital tanıtım ve pazarlama, web sitesi, sosyal medya, açık hava reklamları, TV diğer mecralardaki reklamlar ile birlikte basın danışmanlığı hizmeti de sunuyoruz” dedi.

Bütünleşik hizmet modeli

Yıllardır elde ettikleri deneyimlerin ışığında müşterilerini doğru yönlendirdiklerini kaydeden Ersin İlhan, şunları söyledi: “Double Check Gayrimenkul ile kullandığımız yazılımlar ve dijital veritabanı ile bölge analizi demografik yapıyı inceleyerek beklenti ve ihtiyaçları belirliyoruz. Bu elde ettiğimiz veriler doğrultusunda doğru yerde, doğru projeyi uygun hedef kitleye sunuyoruz. Firmalar için sosyal medya yönetimi açık hava reklamları dijital reklam ve satış ekibi kurulmasına dek bütünleşik bir hizmet sunuyoruz. Satış pazarlama alanındaki bilgi birikimi ve vizyonumuzla yani en iyi bildiğimiz işi yaparak sektördeki büyümemizi sürdüreceğiz”

Ayrancılar Hıll City projesiyle talep görüyoruz

Double Check Gayrimenkul Kurucularından Ülker Er İlhan'da “Şu anda Torbalı bölgesinde hizmet veren tanınmış inşaat firması Özkon İnşaat'ın Ayrancılardaki Hill City projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütüyoruz. Konumu, ulaşım altyapısı ve sanayi alanında İzmir’in yeni çekim merkezi olan Ayrancılarda kurulan Hill City, toplam 130 daireden oluşuyor. Proje, sosyal donatıları, yeşil alanları, mimarisi ve fiyat avantajıyla büyük ilgi görüyor. Alırken kazandıran bir özelliğe sahip olduğu için yatırımcıların da ilgisini çeken Hill City'de yaşam başladı. İzmir’de farklı firmaların konut satış pazarlamalarını da Double Check Gayrimenkul ekibi olarak sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz