maritbet girişmaritbet
Derin Design ahk Interiors ile güçleniyor!

Derin Design ahk Interiors ile güçleniyor!

Bu sene 40. yılını kutlayan Derin’de yeni bir dönem başlıyor. Uzun yıllar başarılı bir aile şirketi olarak, ulusal ve uluslararası arenada başarılara imza atan ve dünyada “tasarım” kelimesinin karşılığı olarak ifade edilen Derin Design, geçtiğimiz günlerde hisselerini paylaştığı ahk Interiors ile anonim ortaklığa dönüştü

 

Bu sene 40. yılını kutlayan Derin'de yeni bir dönem başlıyor. Uzun yıllar başarılı bir aile şirketi olarak, ulusal ve uluslararası arenada başarılara imza atan ve dünyada “tasarım” kelimesinin karşılığı olarak ifade edilen Derin Design, geçtiğimiz günlerde hisselerini paylaştığı ahk Interiors ile anonim ortaklığa dönüştü. Modern mobilya tasarımı ve üretimi alanında global başarılarıyla köklü bir yer edinen Derin otel, hastane, ofis ve ev projelerinde ahk Interiors'ın üretim gücünü arkasına alarak güçlü bir yapıya bürünüyor. Kurumsal yapısında ve mevcut fiziki yapılanmasında herhangi bir değişikliğe gitmeyecek olan Derin Design, 40 yıl sonra gelen ortaklık ile vizyoner kimliğini pekiştirmeyi hedefliyor.
 
Derin, dünya tasarım platformlarında bugüne kadar gerçekleştirdiği fuar ve sergi katılımları ile çağdaş mobilya markası olarak önemli bir konuma sahip. Bugüne kadar  çalışma alanları, ev ve ev yaşamı ile ilgili mobilya, aksesuar ve aydınlatma tasarımlarını ön planda tutarken artık yeni bir oluşum içine giriyor. ahk Interiors ile gerçekleştirdiği ortaklık sayesinde mimarların ve iç mimarların çözüm ortağı olarak büyük çaplı projelerde de yer alabilecek üretim potansiyeline kavuşuyor. Derin Design'ın ortakları ahk Interiors Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit ve Derin Sarıyer dünyanın tasarım odaklı mobilya platformlarında hem temsilcilikleriyle hem de proje üretimleriyle markanın etkinliğini daha da yükseltmeyi hedefliyor.
 
Derin Design
 
1971 yılında Aziz Sarıyer tarafından kurulan Atelye Derin, Derin Sarıyer'in de katılımıyla 2000 yılından itibaren tasarım ve mobilya yolculuğuna Derin Design ismiyle devam ediyor. Modern mobilya tasarımı ve üretimi alanında uluslararası bir yer edinen Derin markası 2011'de 40. kuruluş yılına girdi.
 
ahk Interiors
 
İç mimarlik, mimari tasarım, proje yönetimi ve uygulamaları alanlarında projeler yürüten ve hizmet veren ahk Interiors Contract Furniture 1996 yılında kuruldu.
Antalya menşeli firma, “ahk Interior Design Contracting” adı altında otel, yaşam alanı, konut, ofis, kurumsal yapı ve iş merkezi gibi farklı mekan ve yapıların anahtar teslimi ince yapı işlerini yürütmekte ve mimari uygulamalarda danışmanlık hizmeti de vermektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hatay Master Planı'nı tanıtıldı!
  • 02.05.2024 15:30

Hatay Master Planı'nı tanıtıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve ...

Çin'de sarmal tasarımlı kitabevi dikkat çekiyor!
  • 24.04.2024 17:16

Çin'de sarmal tasarımlı kitabevi dikkat çekiyor!

Çin'in Shenzhen kentinde bulunan bir kitabevi, sarmal şeklindeki ilginç tasarımı ...

Altı ayda 2,4 milyar dolarlık mobilya ihracatı gerçekleştirildi
  • 16.07.2022 10:26

Altı ayda 2,4 milyar dolarlık mobilya ihracatı gerçekleştirildi

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatında yılın ilk altı aylık döneminde ve h ...

Ferm'den konforlu puf tasarımları!
  • 11.04.2022 11:32

Ferm'den konforlu puf tasarımları!

Tamamlayıcı bir mobilya olarak kullanılan puflar evlerimizde yerlerini alıyor. F ...

Yatak odanızı güzelleştirmeniz için en güzel fikirler!
  • 17.03.2022 14:12

Yatak odanızı güzelleştirmeniz için en güzel fikirler!

Yatak odanızı daha güzel hale getirmek için en güzel fikirler galerimizde! ...

IAIA mimarlık ofisinden sade ve minimal tasarım
  • 07.03.2022 14:09

IAIA mimarlık ofisinden sade ve minimal tasarım

IAIA, Şarjah BAE'de, minimal bir yaklaşımla bir villa tasarladı. İşte villadan d ...