maritbet girişmaritbet
De’Longhi, Kenwood ve Braun, Satış Sonrası Hizmetler Derneği'nden ödül aldı!

De’Longhi, Kenwood ve Braun, Satış Sonrası Hizmetler Derneği'nden ödül aldı!

De’Longhi, Kenwood ve Braun, üstün hizmet kaliteleriyle Satış Sonrası Hizmetler Derneği (SHD) tarafından ödüle layık görüldü

Ünlü küçük ev aletleri markaları De'Longhi, Kenwood ve Braun üstün hizmet başarıları ve yaptıkları çalışmalarla 7 Mayıs Salı akşamı Sheraton Maslak Otel'de gerçekleştirilen ödül töreninde Satış Sonrası Hizmetler Derneği (SHD) tarafından ‘Yılın En Başarılı Markaları' seçildi.

Satış sonrası hizmetler kapsamında Türkiye'nin ilk sivil toplum kuruluşu olan Satış Sonrası Hizmetler Derneği (SHD), 2012 yılında yaptığı araştırmalar neticesinde ünlü küçük ev aletleri markaları De'Longhi, Kenwood ve Braun'u ‘Yılın En Başarılı Markaları' seçerek ödüllendirdi. Satış sonrası hizmet kalitesinden taviz vermeyen De'Longhi, Kenwood ve Braun, A'dan Z'ye tüketici memnuniyetinin önemini çalışmalarıyla bir kez daha aldığı ödülle kanıtladı.

Yıllardır kalite ve standartlarından ödün vermeyen De'Longhi, Kenwood ve Braun, 2006 yılından bu yana hizmet veren satış sonrası hizmetler servisi sayesinde müşteri memnuniyetinde fark yaratmayı başardı. Müşteri memnuniyetini en ön planda tutan ve onlara daima en iyi hizmeti sunmayı ilke edinen De'Longhi, Kenwood ve Braun Türkiye genelinde toplam 120 yetkili servis ile hizmet veriyor. 17 başarılı yetkili servisi 2012 yılında yapmış olduğu çalışmalarından dolayı ‘Duayen ve Prestijli Servis'  ödülüne layık görüldü.

SHD AR-GE Komisyonu tarafından sektörün daha iyileşmesi adına markaların bilinirliğinden hizmet ve ürün kalitesine, satış sonrası destekten yedek parça yatırımına kadar birçok alanda incelendiği yıl sonunda ödüle layık görülen De'Longhi, Kenwood ve Braun markalarını temsilen ‘Üstün Hizmet Belgesi ' ödülünü De'Longhi Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Sn. Dilek Şahinyılmaz aldı. Şahinyılmaz, yapmış olduğu başarılı çalışmalar sonucu SHD tarafından ‘Üstün Hizmet Belgesi' ile onurlandırıldı. Ödülü alırken tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Şahinyılmaz; “Bu ödülü almak, hizmet kalitemizin daha da yükselmesine yönelik çalışmaları beraberinde getirecek, bizleri daha da güçlendirecektir. Çalışmalarımızı, markanın mevcut kalitesi ve tüketici memnuniyetinin artması yönünde sürdürürken; SHD gibi önemli bir sivil toplum kuruluşu tarafından böyle bir ödüle layık görülmek, bu anlamda bize yeni sorumluluklar getirecek ve biz de hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

Maslak Sheraton Otel'de gerçekleşen ödül töreni açılışında konuşan De'Longhi Bosphorus Türkiye Genel Müdürü Sn.Flippo Trau, böyle bir ödül almanın haklı sevincini yaşadıklarının altını çizerek; “Küçük ev aletleri pazarının dünyaca ünlü markaları De'Longhi, Kenwood ve Braun Türkiye olarak SHD tarafından ‘yılın en başarılı markaları' ödülüne layık görülmenin haklı gururu ve sevincini tüm markalarımız ve ekibimiz adına bu akşam burada siz değerli konuklarımızla paylaşıyoruz. Müşteri memnuniyetinin bilincinde olan tüm ekibimizle bu işin sadece ürünü satmaktan ibaret olmadığını biliyor ve altını çiziyoruz. SHD gibi bir kuruluşun bizi böylesine önemli bir ödüle layık görmesi markalarımız ve tüm çalışanlarımız adına büyük bir gurur kaynağı. Küçük ev aletleri pazarında gerek tasarımlarımız gerek ürün kalitemiz gerekse satış öncesi ve sonrası hizmetlerimizle yıllardır müşterilerimizin evlerine ve gönüllerine girdik. 2006 yılında kurduğumuz satış sonrası hizmetler servisimizle satış sonrasında da müşteri memnuniyetine gösterdiğimiz özen ve önemle tüketicilerimizin güvenini kazandık. Dünyanın 3 önemli küçük ev aletleri markası De'Longhi, Kenwood ve Braun'u Türk tüketicisinin beğenisine sunarak onların ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda verdiğimiz hizmetlerle bir numaraya taşıdık. Aldığımız bu ödül, ne kadar doğru adımlar attığımızın bir kanıtıdır.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

De’Longhi ile mutfağınızda İtalyan esintileri…
  • 03.04.2014 15:18

De’Longhi ile mutfağınızda İtalyan esintileri…

İtalyan şıklığını tasarımlarına yansıtan De’Longhi, Kombi Kahve Makinesi BCO 264 ...

Delonghi Group Braun ile sektörde ağırlığını artıracak
  • 20.02.2014 14:45

Delonghi Group Braun ile sektörde ağırlığını artıracak

De’Longhi Braun anlaşması ile sektöründe ilk üçe girmeyi hedefliyor ...

De’Longhi Brillante serisini İtalyan çizgisiyle mutfaklarınıza taşıyor
  • 13.02.2014 14:02

De’Longhi Brillante serisini İtalyan çizgisiyle mutfaklarınıza taşıyor

De’Longhi, tasarımıyla ilgi uyandıran Brillante serisini İtalyan çizgisiyle birl ...

De’longhi Kombi Kahve Makinesi mutfakta ‘cafe’ havası yaşatıyor
  • 30.01.2014 11:10

De’longhi Kombi Kahve Makinesi mutfakta ‘cafe’ havası yaşatıyor

De’Longhi, Kombi Kahve Makinesi BCO 264B ile kahveye dair aradığınız her şey bir ...

De’longhi Icona serisi yılbaşında görenleri kendine hayran bırakacak
  • 16.12.2013 12:43

De’longhi Icona serisi yılbaşında görenleri kendine hayran bırakacak

De’Longhi, birbirinden keyifli ve kullanışlı tasarımlarıyla stil sahibi mutfakla ...

De’longhi radyatör ile sıcaklığı her yerde hissedin!
  • 12.12.2013 14:06

De’longhi radyatör ile sıcaklığı her yerde hissedin!

De’Longhi Dragon taşınabilir radyatörler ile sıcaklığı her yerde hissetmek mümkü ...