maritbet girişmaritbet
CW Enerji "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " listesinde yerini aldı!

CW Enerji "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " listesinde yerini aldı!

CW Enerji, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 listesinde yerini aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, firma, İSO tarafından şirketlerin net satış, ihracat miktarı, brüt katma değer gibi parametrelerin dikkate alınarak değerlendirildiği Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 listesinde 227'nci sıraya girdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, yaptıkları başarılı çalışmaların sonucunda Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 listesinde yer alma başarısı gösterdiklerini belirterek, 'Listede 227. sırada yer alıyoruz. Bir yönüyle şirketlerin röntgenini ortaya koyan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Başarılı çalışmalarımızı bu tarz ödüllerle taçlandırmak bizim için oldukça gurur verici. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman ülkemiz ekonomisine katkı sağlama amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Sarvan, yenilikçi ve katma değerli ürünleri ile sektör adına kazanımlar sağlamayı sürdüreceklerinin altını çizerek, şunları kaydetti:

'Yaptığımız çalışmaların güzel sonuçlarını görmek bizler için gerçekten memnuniyet verici.Elde ettiğimiz başarılarda çalışma arkadaşlarımızın büyük emeği söz konusu. Bu başarıda da emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızla gurur duyuyorum ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep birlikte CW Enerji ailesi olarak daha fazla çalışarak, sektörümüzün ihtiyaç duyduğu çözümleri sunmaya devam edecek ve emin adımlarla ilerleyerek, CW Enerji'yi geleceğe taşıyacağız.' 

  • Etiketler:

Yorum Yaz