maritbet girişmaritbet
CW Enerji'nin yatırımları hız kesmiyor!

CW Enerji'nin yatırımları hız kesmiyor!

CW Enerji, çatı tipi güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu gerçekleştirmek amacıyla Türkiye'den bir firmayla 3,3 milyon dolarlık sözleşme imzaladı.

Şirketten yapılan açıklamada, imzalanan yeni anlaşmayla Türkiye'nin enerji bağımsızlığına katkı sağlanacağı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Üst Yöneticisi (CEO) Volkan Yılmaz, GES yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, 'Şirketimiz ile yurt içerisinde yerleşik bir müşterimiz arasında çatı tipi güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmek amacıyla KDV hariç 3 milyon 280 bin 2 dolar tutarında sözleşme imzalandı.' ifadesini kullandı.

Türkiye'nin güneş enerjisi kullanımının yaygınlaşmasına katkıda bulunmaya devam ettiklerini bildiren Yılmaz, şunları kaydetti:

'Günümüzde enerjiyi temiz ve yenilenebilir kaynaklardan elde etmek, içinde yaşadığımız dünyamızın geleceği açısından büyük önem taşıyor. Güneş enerjisi de tamamen doğal bir enerji kaynağı olduğu için çevreye ve insan sağlığına herhangi bir zararı yok. Güneş olmadan dünyanın var olması imkansız olduğu için dünyada yaşam devam ettikçe güneş enerjisini her zaman kullanmak da mümkün. Tüm bu avantajları nedeniyle güneş enerjisine ilgi gün geçtikçe artıyor.'

  • Etiketler:

Yorum Yaz