maritbet girişmaritbet
CW Enerji Manisa'da bir firmanın çatısına GES kurdu!

CW Enerji Manisa'da bir firmanın çatısına GES kurdu!

CW Enerji, Manisa’da faaliyet gösteren bir firmanın çatısına 3 bin 597 kilovat pik (kWp) gücündeki güneş enerji santrali (GES) kurulumunu tamamladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kurulan GES ile firma yılda yaklaşık 337 ağacı kurtararak 2 milyon 233 bin 258 kilogram karbondioksit eşdeğeri kadar salımının önüne geçecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Üst Yöneticisi Volkan Yılmaz, şirketin çalışmalarına hızla devam ettiğini ve firmaların çatılarına güneş paneli kurulumlarını sürdüreceklerini bildirdi.

Yılmaz, şirketin kurulduğu günden itibaren üretmeye ve yatırımcıları GES ile tanıştırmaya devam ettiklerini belirterek, 'Güneş enerji santrali kurmak isteyen yatırımcılara işin her aşamasında kaliteli ve hızlı hizmet sağlamak adına tecrübeli bir kadro ile çalışıyoruz. Bugüne kadar birçok firmayı güneş panelleri ile donattık ve bu paneller sayesinde firmalar kendi elektriklerini üretiyor ve doğa dostu olan güneşten yararlanıyor.' ifadelerini kullandı.

Güneş enerjisinin sürdürülebilirlik ve çevre dostu enerji üretimi için oldukça önemli bir adım olduğuna dikkati çeken Yılmaz, CW Enerji olarak güneş enerjisini yaygınlaştırmaya ve dünya için önemli hale gelen temiz enerji dönüşümüne katkı sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz