maritbet girişmaritbet
CW Enerji, "Geleneksel Satış Noktaları Toplantısı"nın ev sahibi oldu!

CW Enerji, "Geleneksel Satış Noktaları Toplantısı"nın ev sahibi oldu!

CW Enerji, Türkiye genelinde hizmet veren satış noktaları 'CW Enerji Geleneksel Satış Noktaları Toplantısı'nda sektör oyuncularını bir araya getirecek.

Bu yıl altıncısı düzenlenen 'CW Enerji Geleneksel Satış Noktaları Toplantısı' 24-26 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Toplantının ilk gününde, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika ziyaret edilecek ve fabrikada üretim süreci takip edilecek. CW Enerji'nin fabrikasında, katılımcılara hammadde girişinden panellerin sevkine kadar geçen tüm süreç hakkında detaylı bilgiler verilirken, son teknoloji ile üretilen yenilikçi ürünlerinin yapım aşaması hakkında da detaylar anlatılacak.

Etkinliğin ikinci gününde, katılımcılar CW Akademi bünyesinde yer alan uzman ekip tarafından güneş paneli üretimi süreçleri ve sektör hakkında bilgi sahibi olacak. Etkinlikte, firmanın AR-GE süreçlerini de içeren çeşitli konularda eğitimler verilecek.

Toplantıda ayrıca bu yılın genel değerlendirmesi yapılacak, 2024 yılına ilişkin hedefler ve öngörüler ele alınacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, kuruldukları günden itibaren yurt içi ve yurt dışında birçok projeye imza atıldığını belirterek, 'Bu günlere ulaşmamızda satış noktalarımızın payı büyük. Hep birlikte gelişerek büyümeye devam ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz