maritbet girişmaritbet
CW Enerji, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı'nda ürünlerini tanıttı!

CW Enerji, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı'nda ürünlerini tanıttı!

CW Enerji, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı'nda AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği ürünlerini katılımcılarla bir araya getirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CW Enerji, sektörle ilgili organizasyonlarda aktif olarak yer almaya devam ediyor.

Şirket, ayrıca 'CV Charging Vehicles' markası ile 16-18 Kasım tarihlerinde 'Elektrikli Araçlar, Şarj Teknolojileri, Ekipman ve Donanımları Fuarı'nda (Go Green Türkiye) araç şarj istasyonları ve istasyon ağı alanlarında sundukları çözümleri katılımcılarla buluşturdu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, her iki fuarda da yoğun ilgiyle karşılaştıklarını belirtti.

Sarvan, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı'nda AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdikleri ürünleri sergilediklerini ifade ederek, 'Son teknoloji ile ürettiğimiz yenilikçi çalışmalarımızı katılımcılara sunduk. Fuarda mevcut ve potansiyel müşterilerimizle çeşitli görüşmeler yapma şansı da yakaladık. Ayrıca fuarda yeni ürünümüz lityum batarya kabinini de sergiledik. Ürünümüz 60 kilovatsaat lifepol batarya kimyasına sahip. 50 kilovatsaat hybrid invertör çıkışlı bir kabin. İçerisinde klima ve yangın söndürme cihazı mevcut.' bilgisini paylaştı.

Hayata geçirdikleri CV Charging Vehicles markası ile de elektrikli araçlar şarj istasyonları sektöründe faaliyet gösterdiklerini bildiren Sarvan, bu alanda son yıllarda kullanımı gün geçtikçe artan elektrikli araçlar için şarj istasyonu hizmeti verdiklerini açıkladı.

Sarvan, elektrikli araç şarj istasyonları ve istasyon ağı alanlarında detaylı çözümler sunduklarını aktararak, 'Enerji sektöründeki bilgi, birikim ve tecrübelerimizi CV Charging Vehicles markası ile sürdürüyoruz. Bu alandaki fuarlarda da boy gösteriyoruz. Bu çerçevede Go Green Türkiye Fuarı'na katılım sağladık. Çalışmalarımızı fuarda katılımcılara yakından sunma imkanı bulduk ve gelişmeler hakkında detaylı bilgiler aktardık.' ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz