maritbet girişmaritbet
CW Enerji Denizli'de bir firmanın çatısına GES kurulumu gerçekleştirdi!

CW Enerji Denizli'de bir firmanın çatısına GES kurulumu gerçekleştirdi!

 CW Enerji, Denizli'de faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısına 5064,45 kilovat pik (kWp) gücünde güneş enerji santrali (GES) kurulumunu tamamladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, söz konusu GES ile firma, yılda yaklaşık 3 milyon 265 bin 355 kilogram karbon salımının önüne geçecek ve yaklaşık 493 ağacın kurtarılmasını sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Üst Yöneticisi Volkan Yılmaz, şirketin fabrikaların çatılarını GES ile donatmaya devam edeceğini belirterek, kurulumu gerçekleştirilen sistem sayesinde firmaların enerji maliyetlerinin düşeceğini ve aynı zamanda karbon ayak izini azaltma hedeflerine yaklaşacağını ifade etti.

Yılmaz, 'Güneş enerjisi, temiz enerjiye geçiş yapmak isteyen firmalar için önemli bir adım. Müşterilerimize sürdürülebilir enerji çözümleri sunarak, çevresel etkileri azaltmalarına ve aynı zamanda enerji maliyetlerini optimize etmelerine yardımcı oluyoruz. Daha fazla firmanın çatısına GES kurarak yeşil enerjiye destek olmaya devam edeceğiz. Temiz çevre ve temiz enerjinin oldukça önemli olduğu günümüz dünyasında firmaları yeşil enerji ile buluşturduğumuz ve bu sayede CW Enerji olarak sürdürülebilir geleceğe katkı sağladığımız için oldukça mutluyuz.' ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz