maritbet girişmaritbet
CW Enerji'den yeni güneş paneli kurulumu!

CW Enerji'den yeni güneş paneli kurulumu!

CW Enerji, Antalya'da faaliyet gösteren bir eğitim kurumunun çatısına 1310,725 kilovat pik (kWp) gücündeki güneş enerji santrali projesini tamamladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CW Enerji, fabrikalardan eğitim kurumlarına her sektörde çatıları güneş enerji santrali ile donatmaya devam ediyor.

Antalya'daki eğitim kurumunun çatısına kurulan 1310,725 kWp gücündeki güneş enerji santrali ile yılda yaklaşık 128 ağacın kurtarılması amaçlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Üst Yöneticisi (CEO) Volkan Yılmaz, güneş enerjisinin havayı kirletmediği, atık oluşturmadığı ve sürdürülebilir bir enerji kaynağı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

'Artık sınırsız bir kaynak olan güneş enerjisinden yararlanılması konusunda bilinç de her geçen gün artıyor. Biz de CW olarak çatıları güneş panelleri ile donatmaya devam ediyoruz. İklim değişikliğinin önüne geçmek, sürdürülebilirlik vizyonu, AB Yeşil Mutabakat Eylem Planına uyum, küresel ısınma ile mücadele, enerji verimliliği, artan enerji maliyetlerini azaltmak ve temiz enerjiyle karbon ayak izini azaltmak için güneş enerji santralleri çok önemli. Eğitim kurumları da güneş enerji santraline ilgi gösteriyor. Son proje ile yıllık ortalama 845,113 kilogram eşdeğerinde karbondioksit emisyonunun önüne geçeceğini ve yılda 128 ağacın kurtarılacak.'

  • Etiketler:

Yorum Yaz