maritbet girişmaritbet
CW Enerji Antalya'da bir otel için GES kurulumu gerçekleştirdi!

CW Enerji Antalya'da bir otel için GES kurulumu gerçekleştirdi!

CW Enerji, Antalya'da bulunan bir otel işletmesi için güneş enerji santrali (GES) kurulumunu tamamladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CW Enerji'nin ürettiği güneş panelleri, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 2 bin 680 kilovat pik (KWp) gücündeki arazi GES'te yerini aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Üst Yöneticisi (CEO) Volkan Yılmaz, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılmasıyla enerji verimliliğinin artırılabileceğini ve hava kirliliğinin azalmasına katkı sağlanacağını belirterek, 'Yaşam alanları için de arazi GES projelerini hayata geçiriyoruz. Antalya'da bulunan bir otel işletmesi için Korkuteli'nde 2 bin 680 kilovat pik gücündeki güneş enerji santralimizi tamamladık. Güneş panellerimiz sayesinde otel işletmesi yılda yaklaşık 1 milyon 951 bin 951 kilogram karbon salınımının önüne geçecek ve 295 ağacın kurtarılmasını sağlayacak.' ifadelerini kullandı.

Yılmaz, GES'in kurulmasıyla birlikte otel işletmesinin enerji ihtiyacının bir kısmını paneller sayesinde karşılayacağına ve bu sayede temiz bir enerji kaynağına yöneleceğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

'GES'ler uzun vadede oldukça ekonomik bir enerji çözümü sunuyor. Güneş enerjisi her zaman ulaşılabilir bir kaynak olduğu için özellikle son yıllarda ilgi oldukça fazla. Bu nedenle fabrikalar, oteller, sağlık kuruluşları gibi birçok yeri güneş enerji santrali ile donatmaya devam ediyoruz.'

  • Etiketler:

Yorum Yaz