maritbet girişmaritbet
Cumhuriyet'in100. yılına özel ücretsiz hizmet!!

Cumhuriyet'in100. yılına özel ücretsiz hizmet!!

Eşarj, Cumhuriyet'in 100. yılına özel tüm istasyonlarında 31 Ekim sonuna kadar ücretsiz hizmet veriyor.

Türkiye'nin elektrikli araç şarj istasyonu operatörü Eşarj, Cumhuriyet'in 100. yılına özel tüm istasyonlarında 31 Ekim sonuna kadar ücretsiz hizmet veriyor.

Eşarj'dan yapılan açıklamaya göre, Enerjisa Enerji'nin iştiraki olan şirket, elektrikli araç sahibi kullanıcılarına Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırlanan kampanyayla tüm istasyonlarında 29-31 Ekim'de ücretsiz şarjlanma deneyimi sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Eşarj Genel Müdürü Barış Altınay, Türkiye'nin ilk elektrikli şarj operatörü olma sorumluluğunun bilinciyle şarjlanma teknolojisindeki küresel yenilikler ile sektörü tanıştırmaya ve ilkleri başarmaya devam ettiklerini belirtti.

Altınay, yenilenebilir enerji dönüşümüne katkı sunmaya devam ederken bir yandan da doğa dostu e-mobilite çözümünü tercih ederek karbon emisyonunu azaltan ve esas katkıyı veren elektrikli araç kullanıcılarına da en iyi müşteri deneyimini sunmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

'Dönem dönem çeşitli iş birlikleri vesilesiyle kampanyalar sunduğumuz Eşarj müşterilerine bir sürprizi de Cumhuriyeti'mizin 100. yılında yapmak istedik. Eşarj olarak, Cumhuriyet yolunda hiç durmadan ilerliyor ve Cumhuriyet'imizin 100. yılına şahitlik etmenin gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyeti'mizin 100. yaşında bu özel günü kutlamak ve tüm müşterilerimize kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak amacıyla özel bir kampanya başlattık. 3 gün boyunca tüm Eşarj istasyonlarını müşterilerimize ücretsiz olarak sunuyoruz.'

Tüm elektrikli araç kullanıcılarını Eşarj istasyonlarına beklediklerini dile getiren Altınay, 'Eşarj olarak kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin elektrikli araç ekosistemi içerisinde kesintisiz ve konforlu yolculuk yapmaları için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz