maritbet girişmaritbet
Creavit banyo ürünleri Unicera Fuarı’nda yoğun ilgiyle karşılandı

Creavit banyo ürünleri Unicera Fuarı’nda yoğun ilgiyle karşılandı

TÜYAP'ta düzenlenen Uluslararası UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda Creavit standı yoğun ilgiyle karşılandı

1988'den bu yana düzenlenen Uluslararası UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı bu yıl da TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'ndeydi. Yurtiçi ve yurtdışından katılımlarla zenginleşen fuar, 26 Şubat -2 Mart tarihleri içinde, her sene olduğu gibi yine alım heyetlerini ve firma temsilcilerini bir araya getirdi. Bu yıl 3. Hall, 319 No'lu standda yerini alan Creavit, fuarda pek çok yeni ürününü de tanıtıyor. Fuara katılımın önemini belirten Çanakcılar Seramik Yönetim Kurlu Başkanı Hakan Çanakcı, fuarların  tüketici ile bire bir iletişim ile marka ile olan bağların güçlendiğini ve gerek iç Pazar gerekse dış pazardan gelen müşteriler ile sinerjinin arttığını belirtti. 1963 yılında atölye tipi üretime başlayan, 1980'den sonra fabrikasyon üretime geçen Çanakcılar Şirketler Grubu'nun lokomotif markası olan Creavit, bu fuara yaklaşık 20 yıldır katılmakta.

Islak mekan ürünleri pazarında (vitrifiye, banyo mobilyası, tamamlayıcı ürünler gibi) hatırı sayılır bir pazar payı olan Creavit, 285.000 m2 toplam işletme alanının 100 000 m2 lik kapalı alan içinde yer alan iki farklı tesislerinde, yılda 1.5 milyon adet Seramik Sağlık gereci, 100 000 modül banyo mobilyası, 300 000 adet klozet kapağı 100 000 adet gömme rezervuar ve eklentili diğer tamamlayıcı ürünleri üretiyor. 2013 yılında yaklaşık cirosu 85 milyon USD'ye ulaşan Çanakcılar Grup, 60 kadar ülkeye ihracat yapmakta ve cirosunun %40'ını ihracat rakamları oluşturmakta. Hakan Çanakcı, çalışmalarında İşlevselliği zengin, çizgileri modern ve dayanıklılığa önem verdiklerini belirterek. Bu yıl yine, Gömme rezervuar ve kumanda panelleri, klozet, pisuar ve lavabolar, armatür, banyo aksesuarlarını yılın trendlerine göre fuarda tüketicinin ihtiyaç ve yılın modasına uygun hazırladıklarını ifade etti. Bu yıl ayrıca Creavit, yeni banyo mobilyası tasarımıyla, ürün gamında yer alan mobilyalarda farklı bütçelere uygun ve farklı projelerde kullanılacak çalışmalara yer verdiklerini, buna uygun vitrifiye malzemesi ve Armatürler ile alternatif seçenekler oluşturduklarını da belirtti.

Hakan Çanakcı, bizim için fuarda diğer önemli konu, ziyaretçilerimizi iyi ağırlayabilmektir, bireysel tüketiciden, ithalatçıya, inşaat projelerine imza atan mimar ve mühendislerden, sektör ileri gelenlerine hatta stajyer öğrencilere kadar Creavit'le tanışmak ya da daha yakından tanımak isteyen herkes için özel ekip oluşturarak gelen ziyaretçilerimizi en iyi şekilde ağırlamaya bu yılda gayret ettik dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Creavit Volga ile daha minimal ve estetik banyolar!
  • 06.08.2022 12:23

Creavit Volga ile daha minimal ve estetik banyolar!

Türkiye’nin global banyo markası Creavit, 5 mm ince kenar teknolojisiyle ürettiğ ...

Creavit’ten mutfaklar için fonksiyonel çözümler!
  • 30.07.2022 00:59

Creavit’ten mutfaklar için fonksiyonel çözümler!

Creavit’in tüketici alışkanlıklarından yola çıkarak tasarladığı mutfak armatürle ...

Creavit banyo mobilyalarıyla alanların çehresi değişiyor!
  • 08.07.2022 23:16

Creavit banyo mobilyalarıyla alanların çehresi değişiyor!

Türkiye’nin global banyo markası Creavit, evlerini en yeni banyo trendleriyle ye ...

Creavit'ten lavaboda organik formun keşfi: Petra
  • 22.06.2022 16:17

Creavit'ten lavaboda organik formun keşfi: Petra

Türkiye’nin global banyo markası Creavit, banyolara organik formuyla yeni bir do ...

Creavit Flat modern banyolar için ikonik bir ürün deneyimi!
  • 08.06.2022 09:50

Creavit Flat modern banyolar için ikonik bir ürün deneyimi!

Banyo ile buluşulan her anda bambaşka bir evrene geçiş yapıldığını hissettiren e ...

Creavit yaz esintilerini banyolarınıza taşıyor!
  • 28.05.2022 17:06

Creavit yaz esintilerini banyolarınıza taşıyor!

Modern çizgileriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, yazın ...