maritbet girişmaritbet
Çilek mobilya ihracatında lider!

Çilek mobilya ihracatında lider!

Çilek, Türkiye’den Kuveyt’e yapılan mobilya ihracatının lideri oldu


 

Çocuk mobilyasının öncü markası Çilek, Türkiye'den Kuveyt'e yapılan mobilya ihracatının lideri oldu. 2009 yılında Kuveyt'e yaptığı mobilya ihracat oranı %62 olan Çilek, 2010 yılının ilk çeyreğinde bu oranı %90'a çıkardı.
 
Kuveyt'e 4 mağaza açtı
Başta Kuveyt olmak üzere Körfez ülkelerini kapsayan bölgedeki 10 mağazasını 3 yılda 30 mağazaya çıkaracak olan Çilek, Kuveyt City'e açtığı 4 mağaza ile şimdiden çocuk mobilyası pazarını kapattı.
 
Bölgede yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Muzaffer Çilek “ Dekorasyon çalışmaları devam eden 6 mağazamız daha var. Bu hızla gidersek 3 yıldan kısa bir sürede 30 mağaza hedefimize ulaşacağız.  Bölge halkı Türk markalarına ilgi gösteriyor ve güveniyor. Biz de bu durumdan oldukça memnunuz. Bugün Dubai'de de 2 mağazamız bulunuyor. İlk mağazamızı Ibni Batuta Alışveriş Merkezi'nde, 2. Mağazamızı da Mirdiff Alışveriş Merkezi'nde açtık.  Birleşik Arap Emirlikleri'nde ise 2 mağazamız var.” açıklamasında bulundu.
 
Bugün Çilek, 5 kıtada, 444 satış noktasına, mağazaları ile birlikte 2.200 çalışana, toplam 60.000 m2 satış alanına ve yıllık 220 milyon TL'lik perakende ciroya sahiptir. Uluslararası bir firma olma yolunda ilerleyen Çilek,  bebek-çocuk ve genç odasında uzmanlaşan, bu alanda Türkiye'nin ilk ve en önemli ihtisas markasıdır. Özgün tasarıma sahip Çilek ürünlerinin, 5 yıl garantisi ve GS Kalite Belgesi de bulunmaktadır.    
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz