maritbet girişmaritbet
Çavuşoğlu Yemenler 72 ay vadeli KAFİ Sistemi'yle ev sahibi yapıyor!

Çavuşoğlu Yemenler 72 ay vadeli KAFİ Sistemi'yle ev sahibi yapıyor!

1992 yılından itibaren inşaat sektöründe önemli yatırımlar yapan ve çok sayıda projeyi başarıyla tamamlayan Çavuşoğlu Yemenler, ev almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. “Kredi Almam Faizle İşim Olmaz” diyenler için firmanın satışta olan projelerinde 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve teslim ettiği 6 binden fazla konutla gayrimenkul sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Çavuşoğlu Yemenler, 72 ay eşit taksit imkanı sunduğu KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde konut alıcılarına özel fırsatlar sunuyor. Ara ödemeli ya da ara ödemesiz alternatiflerin yer aldığı ödeme planıyla İstanbul’un gelişen bölgelerinde, ulaşım alternatiflerinin yanı başında ev almak isteyenler için yeni bir yaşamın kapıları aralanıyor.

Yılın sonu, fırsatlarla dolu

Konut almak isteyenler için yılın son günlerinin büyük bir fırsat barındırdığını ifade eden Çavuşoğlu Yemenler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Yeşilyurt “2023 yılının son günleri, ev almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar barındırıyor. Kredi noktasında maliyetler yüksek olduğu için konut alıcıları şirketlerin sunduğu ödeme planlarını tercih edebilir. Fiyat artışlarının durduğu bu dönem ve 2024 yılı bu anlamda fırsatlar sunmaya devam edecek. 2025’te sektörün hareketlenmesini ve bu doğrultuda fiyatların yükseleceğini öngörüyoruz. Özellikle kentsel dönüşümle birlikte yeni konuta olan talep artacağı için bu durum fiyatları etkileyecek. Bu açıdan değerlendirdiğimizde gayrimenkul almanın tam zamanı diyebiliriz” diye konuştu.

KAFİ sitemitle eşit taksit avantajı

İstanbul Anadolu Yakası’nın yıldızı parlayan bölgelerinden Pendik ve Tuzla’da Çavuşoğlu Yemenler imzasıyla yeni proje çalışmaları sürüyor. KAFİ sistemiyle eşit taksit imkanıyla konut sattıklarını belirten Çavuşoğlu Yemenler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Yeşilyurt “Firma olarak çalışmalarını sürdürdüğümüz Tuzla’da 183 konuttan meydana gelen Berrak Sitesi ve Pendik’te 156 daireden oluşan Göktürk Konutları projelerimiz bulunuyor. Yıl sonu itibariyle teslimlerini gerçekleştirmeyi planladığımız Göktürk Konutları’nda dairelerle birlikte tüm ihtiyaçlara cevap verecek 15 ticari birim yer alıyor. İnşa süreci devam eden Berrak Konutları’nı ise önümüzdeki yıl içerisinde teslim etmeyi planlıyoruz. Satışta olan projelerimizden ev almak isteyenlere KAFİ sistemiyle eşsiz fırsatlar sunuyoruz. Kredi Almam Faizle İşim Olmaz ismini verdiğimiz model ile bankadan kredi kullanamayanların veya krediye girmek istemeyenler için kredisiz, faizsiz, kefilsiz büyük bir avantaj sunuyoruz. Müşterilerimiz, ara ödemeli ya da ara ödemesiz, 72 ay eşit taksitlerle bu fırsattan faydalanıp konut sahibi olabiliyor” dedi.

Çeyrek asrı aşan tecrübesiyle projeler üretiyor

Kurum olarak bugüne kadar hayata geçirdiği tüm projelerde en ince ayrıntılara titizlikle yaklaşan Çavuşoğlu Yemenler, Pendik, Tuzla, Sakarya ve Kocaeli lokasyonlarında önemli yatırımlara imza attı. Aile şirketi olmanın bu noktada büyük önem taşıdığını ifade eden Çavuşoğlu Yemenler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Yeşilyurt “İnşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketimiz Çavuşoğlu Yemenler ile bugüne kadar 30 yıldan fazla bir zamanda çok önemli projelere imza attık. Konut sektöründe uzmanlaşmış olmakla birlikte Tuzla’da İstanbul Sanayi ve Ticaret Merkezi (İSTİM) adıyla yaklaşık 500 bağımsız bölümden oluşan bir sanayi sitesini inşa ettik ve tamamlayıp teslimini gerçekleştirdik. Hali hazırda Pendik, Tuzla, Sakarya ve Kocaeli lokasyonlarında 6 binden fazla konut ürettik. Şehrin merkezinde, ulaşım alternatiflerine kısa mesafede inşa ettiğimiz projelerimiz Marmaray, metro ve Sabiha Gökçen Havalimanı yakınlığıyla da değerli bir ulaşım avantajı sunuyor. Biz, konut üretirken aile konseptini ön planda tutarak hareket ediyor ve bağımsız birimleri bu kapsamda hayata geçiriyoruz. Mimari yaklaşımlarımızda projelerimizi, geniş peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, etkinlik ve spor alanları ve otopark gibi alternatiflerle zenginleştiriyoruz” dedi.

Müşteri memnuniyeti ön planda

İmza attığı projelerin tamamında müşteri memnuniyetini ön planda tutanÇavuşoğlu Yemenler, Pendik’te Aydos Ormanları’na komşu yeni projesi için çalışmalarını sürdürüyor. Satış sürecinde eski müşterilerinin en iyi referansı olduğunu ifade eden Çavuşoğlu Yemenler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Yeşilyurt “Tamamlayıp teslim ettiğimiz projelerimizde yaşayan insanlar, bizim en önemli referansımız diyebiliriz. Satış öncesinde olduğu kadar satış sonrasında da müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz oldu. Bu noktada çok tecrübeli, alanında uzman teknik ekibimizle teslim sonrası müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Şirket olarak geçmişten gelen tecrübemiz ve gelecek aldığımız ilhamla yeni yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Pendik’te Aydos Ormanları’na komşu, yatay mimari konseptine sahip yeni projemiz için geliştirme çalışmalarımız devam ediyor. Bölgenin yıldızı olacak olan projedeki site sakinleri, doğayla iç içe yaşamanın konforunu yaşayacak” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz