maritbet girişmaritbet
CANiK'ten Uzak Doğu seferi!

CANiK'ten Uzak Doğu seferi!

CANiK, Tayland Bangkok’ta düzenlenen Defense & Security fuarında CANiK’in ağır makineli tüfek ailesi CANiK M2 QCB, CANiK M2F ve CANiK M3 Uzak Doğu’da ilk defa aynı anda sergilendi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dünya ordularının yeni gözdesi 30x113mm düşük geri tepmeli top VENOM LR ve UNIROBOTICS’in yüksek teknolojili milli uzaktan komutalı stabilize silah kule ailesi TRAKON ile CANiK, fuarda yerini aldı.

Fuarda CANiK'in standını toplamda 14 delegasyon ziyaret etti. CANiK etkinlik boyunca da birçok ön anlaşmaya imza attı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CANiK Dış Ticaretten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral, CANiK olarak dünyanın 4 kıtasında her biri ileri teknolojilerle donatılmış inovatif ürünleri gururla sergilemeye devam ettiklerini belirtti.

Aral, şunları kaydetti:

'Tayland'taki Defense & Security fuarı, Amerika ve Çin arasındaki sıcak gelişmeleri takip ettiğimiz bu dönemde, dünya savunma sanayii açısından son derece stratejik bir önem taşıyor. Biz de burada tüm ürün ailemizle birlikte, Uzak Doğu’da gücümüzü gösterdik. Yeni işbirliklerine yönelik yoğun bir görüşme trafiği içinde geçen fuarı, gördüğümüz ilgi nedeniyle son derece mutlu tamamladık. Çeyrek asrı geride bırakan CANiK olarak, Türkiye’nin ikinci yüzyılında ülkemizi daha ileriye taşımak ve ihracatımızla dünyada söz sahibi olmak için hedeflerimiz doğrultusunda yola devam ediyoruz.'

  • Etiketler:

Yorum Yaz