maritbet girişmaritbet
BRN Yatakları, beş kıtadaki 51 ülkeden sonra Türkiye’de piyasaya sunuldu!

BRN Yatakları, beş kıtadaki 51 ülkeden sonra Türkiye’de piyasaya sunuldu!

Beş kıtadaki 51 ülkeye ihraç edilen BRN Yatakları, "Dünyanın en rahat yeri" sloganıyla iç piyasaya sunuldu

Beş kıtadaki 51 ülkeye ihraç edilen BRN Yatakları, "Dünyanın en rahat yeri" sloganıyla iç piyasaya sunuldu. BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, alternatif ve yenilikçi satış kanallarıyla girdikleri Türkiye pazarında önemli yatak markalarından biri konumuna geldiklerini belirtti. İlter, ihracattan edindikleri tecrübeyi, yerli tüketicilere sunmaya başladıklarını, iç pazarda pek çok noktada, ürünlerinin büyük ilgi gördüğünü ve satıldığını kaydetti. İlter, “İlk AVM mağazamızı Başkent'te Armada'da açtık. Gelen büyük talep sonucunda, İstanbul tüketicisine ulaşmak için de Arenapark, Brandium ve Vialand AVM'lerinde showroom açtık" dedi. 

İlter, BRN'nin Kayseri'de 2001 yılında kurulduktan sonra, altıncı yılında TOBB ve Harvard Üniversitesi bünyesindeki All World Network'un gerçekleştirdiği yarışmada en hızlı büyüyen 20'nci şirket olarak belirlendiğini belirtti. BRN'nin yurtdışında çok sayıda ödül alarak bu başarısını tescillediğini aktaran İlter, bu ödülden sonra hedef yükselttiğini anlattı. İlter bu doğrultuda, Kayseri Serbest Bölge'de altı ay gibi kısa sürede yapılan 24 bin metrekarelik yeni fabrikaya taşınarak, BRN'nin üretim alanı ve kapasitesini yüzde 100 artırdığını dile getirdi. 
 
“Kadın titizliğini yansıtan bir anlayışa sahibiz”
 
İhraç ettikleri motorlu ve yaylı baza sistemlerinin temel girdilerini üretme kararı aldıklarını ifade eden İlter, 2012 sonunda ise, Kayseri Serbest Bölge'de 2 bin 500 metrekare alanda yeni bir tesis kurduklarını ve üretime başladıklarını aktardı. 

İlter, “BRN, 10 bin metrekarelik yeni bir kapalı alanı 2013-2014 yatırım planına aldı. Bu tesiste, sünger kesim ve yeni nesil "cnc" sünger yatak montaj hattı faaliyet gösterecek, üretilen ürünlerin tamamı Avrupa'ya ihraç edilecek. Sektörde kadın titizliğini yansıtan geleneksel, yenilikçi ve farklı ürün gamıyla sağlığı, hijyeni ve kaliteyi ön planda tutan bir anlayışla yola çıktık. Yıllarca yağmur çamur demeden, Afrika'dan Rusya'ya, Kanada'dan Avustralya'ya kadar dış pazarlarda soluksuz arayış içine girdim. Bu çabalarım, bana çok sayıda ödül getirdi. Ama All World Network ödülün yeri başka. Çünkü hızla büyüyen büyük bir ülkede ilk 20'de olmak gerçekten gurur verici" dedi. 
 
Ar-Ge çalışmaları yaptıklarını ve bireyleri göz önüne alarak, rakiplerinden farklı özelliklerde yatak ürettiklerini vurgulayan İlter, “Pamuk ve yünü o denli dengeli kullanıyoruz ki mevsimler arasındaki ısı değişimlerini minimize ediyoruz. Nefes alabilen ve bel, sırt ve omuz ağrılarını azaltan yataklarımızda sertlik derecesini, eşlerin kilolarına göre ayarlayabiliyoruz.” 
 
Yaptığı yatırımlarla cirosunu 20 milyon dolara çıkaran BRN, son iki yılda nitelikli ve katma değeri yüksek ürünlere yönelerek karlılığını da artırmayı başardı. 

BRN ürünlerini, Avrupa'da Royal Coil, Ortadoğu'da ise BERN adı altında sunuyor. BRN'nin "100 ülke 100 milyon dolar" ihracat hedefiyle tamamen yurtdışı pazarlar gözetilerek kurulduğunu söyleyen İlter, “BRN'nin farklı ve modern yaklaşımıyla, Türk tüketicisinin de kalbini kazandığını da sözlerine ekledi. 

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum'daki AVM'den yapay kar sürprizi!
  • 17.12.2020 11:53

Bodrum'daki AVM'den yapay kar sürprizi!

Bodrum 'da bir alışveriş merkezinde makineyle yağdırılan suni kar, müşterilerin ...

İlk covid sertifikasını Armada AVM aldı
  • 29.09.2020 09:36

İlk covid sertifikasını Armada AVM aldı

AVM’lere de oteller gibi ‘güvenli hizmet sertifikası’ verilmeye başlandı. İlk se ...

Armada AVM ile Panora AVM'de kiralar TL ile ödenecek!
  • 05.12.2016 14:16

Armada AVM ile Panora AVM'de kiralar TL ile ödenecek!

Ankara'da iki büyük AVM olan Armada Alışveriş Merkezi ile Panora Alışveriş Merke ...

BRN Yatak sımsıcak kış kampanyası başlattı
  • 28.01.2014 11:53

BRN Yatak sımsıcak kış kampanyası başlattı

BRN Yatak Natura Fresh yataklarında yüzde 30 indirim kampanyası sundu ...

BRN Yatakları, Armada AVM’de tuval olarak kullanıldı
  • 30.12.2013 10:50

BRN Yatakları, Armada AVM’de tuval olarak kullanıldı

BRN Yatakları'nın Armada AVM'deki mağazasında düzenlediği etkinlikte Ressam Mehm ...

BRN Yatakları yılbaşına özel kampanyaları ile dikkat çekiyor
  • 25.12.2013 10:55

BRN Yatakları yılbaşına özel kampanyaları ile dikkat çekiyor

BRN Yatakları RoyalCoil serisinden yatak alana kaz tüyü ya da yün yorgan hediye ...