maritbet girişmaritbet
Boydak Holding yıl sonuna kadar yurtdışında 52 yeni mağaza açacak!

Boydak Holding yıl sonuna kadar yurtdışında 52 yeni mağaza açacak!

Türkiye'de İstikbal, Bellona ve 298'e Mondi markalarıyla mobilya üre timi yapan Boydak Holding Mobilya Grubu, bu yıl yurt dışı operasyonlarına ağırlık vermeyi planlıyor

 

Türkiye'de İstikbal, Bellona ve 298'e Mondi markalarıyla mobilya üre timi yapan Boydak Holding Mobilya Grubu, bu yıl yurt dışı operasyonlarına ağırlık vermeyi planlıyor. Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, İstanbul Mobilya Fuarı'nda düzenlediği basın toplantısında, 2012 verilerini ve paylaştı ve 2013 beklentilerini açıkladı. 2012 yılında Boydak Mobilya Grubu olarak 3.1 milyar TL ciro, 150 milyon dolar da mobilya ihracatı yaptıklarını ifade eden Boydak, "2012 yılında yurt içinde 156 mağaza açıldı. Yurt dışında yeni açılan 40 mağaza ile toplam mağaza sayımız 298'e çıktı. 2013 yılında büyümemiz devam edecek. Bu yıl sadece yurtdışında 52 yeni mağaza açmayı hedefliyoruz" dedi. 
 
Boydak, halen 100'ün üzerinde ülkeye ihracat yaptıklarını, 48 ülkede mağazaları bulunduğunu, üretimin yüzde 15'ini de ihraç ettiklerini de ifade etti. 
 
Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak ise Boydak Mobilya Grubu olarak gerek yurt içi gerek yurt dışında Türkiye adına hareket ettiklerini, mobilyanın öncüsü olan ülkelerden de ziyaretçi kabul ettiklerini söyledi.
 
Türkiye

Yorum Yaz