maritbet girişmaritbet
Bosch Elektrikli El Aletleri, Eurasia Expo Tool’a sponsor oldu

Bosch Elektrikli El Aletleri, Eurasia Expo Tool’a sponsor oldu

Hafif hizmet ürünleriyle hizmet veren Bosch Elektrikli El Aletleri, bu yıl ilk kez düzenlenen Eurasia Expo Tool fuarına Altın Sponsor olarak katıldı

Türkiye'de satış, satış sonrası servis ve pazarlama olarak yapılanan Bosch Elektrikli El Aletleri, taşınabilir elektrikli el aletleri, tezgâh üstü elektrikli el aletleri, aksesuarlar, bahçe aletleri ve ölçüm aletleri olmak üzere beş ayrı segmentte faaliyet gösteriyor. Kullanıcı gruplarına göre mavi ve yeşil olmak üzere ikiye ayrılan ürünlerden mavi renk profesyonel ürünleri, yeşil ise daha çok hobi tutkunlarına yönelik hafif hizmet ürünlerini temsil ediyor. Sektörün önde gelen firmalarından biri olarak Türkiye'de ilk kez düzenlenen Eurasia Expo Tool'a Altın Sponsor olarak katılan Bosch Elektrikli El Aletleri'nin Türkiye'de 200'e yakın bayisi bulunuyor.

“2014'te sektörde büyüme bekliyoruz”

Fuarda düzenlenen basın toplantısında konuşan Bosch Elektrikli El Aletleri Ülke Satış Direktörü Metin Bayrak, sektör, şirket ve pazara sunacakları yeni ürünleri ile ilgili de bilgi verdi. Bosch Elektrikli El Aletleri'nin faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda birinci veya ikinci konumda olduğunu belirten Bayrak, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye'de Bosch'un elektrikli el aletlerindeki pazar payı, dünya ortalamasının üzerinde. 2013 yılında pazar yaklaşık yüzde 6–7 civarında büyüdü, biz de Bosch Elektrikli El Aletleri olarak pazarın üzerinde büyüdük ve hedeflerimize ulaştık.

Ürün gruplarımıza yenilerini ekledik. 2008 senesinde Bosch Grubuna katılan, sektörümüze ait büyük bir zımpara markası olan Sia'nın satışına başladık. Bu yıl da sektörde büyüme bekliyoruz. Bosch Elektrikli El Aletleri olarak ise hedefimiz yine pazar büyümesinin üzerinde bir büyüme yakalamak.” dedi. Bayrak, 2014 yılı hedefleriyle ilgili olarak da “Bu yıl öncelikli olarak kullanıcı diyalogumuzu artırmayı hedefliyoruz. Piyasaya daha yakın olmak amacıyla da bu sene uygulamaya başlayacağımız ‘Kullanıcı İletişim Stratejisi'ni oluşturduk. Bu yılki bir başka hedefimiz de aksesuar pazarını geliştirmek. Bunların dışında bir de servis hizmetlerimize odaklanmış durumdayız. 2014'te servis teşkilatımızın görünürlüğünü artırmayı hedefliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Bosch Elektrikli El Aletleri'nin farkı sistem satışı yapıyor olması

İnşaat sektörünün en yakından takip ettikleri sektörlerin başında geldiğini söyleyen Metin Bayrak, “Bosch Elektrikli El Aletleri olarak farkımız; sistem satışı yapıyor olmamız. Bosch bir kırıcı-delici sattığı zaman onun aksesuarını da,  yedek parçasını da sunuyor. Ayrıca yaygın servis teşkilatıyla servis hizmeti verebiliyor. Servislerimiz büyük inşaat şirketlerine giderek hizmet verebiliyorlar. Yani genel olarak baktığımızda inşaat sektörüne sistem yaklaşımı ile makine, aksesuar ve bakım hizmetini bir paket olarak sunabiliyoruz. Bununla birlikte ‘Kentsel dönüşüm' inşaat demek ve bu yeniden yapılanma sürecinde sektöre yönelik profesyonel ürünlerimiz de kullanıldığından elektrikli el aletleri sektörünü genel anlamda olumlu yönde etkileyecektir.” diye konuştu.

2014'ün yıldız ürünleri de fuardaydı

Bosch Elektrikli El Aletleri, Expo Tool'da bu yıl pazara sunacakları yeni ürünleri de tanıttı. Titreşimi sönümleyen kırıcılardan, toz emme sistemlerine, özel tetikli ve fren sistemli taşlama makinelerine kadar değişen birçok ürünü pazara sunan şirket, dünyada ilk olarak pazara sunduğu ‘Kablosuz şarj sistemi' hakkında da bilgi verdi. Fuar katılımcıları Bosch standında kablosuz şarj sistemleri, taşıma ve saklama ekipmanları  olan L-Boxx'lar, taşlama makinelerindeki güvenlikle ilgili inovasyonlarından olan Kickbackstop, Protection Switch, Brake System'i de deneyimleme şansı buldular.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bosch’un kampanyalı ankastre setleriyle mutfağınızı yenileyin
  • 25.11.2014 12:58

Bosch’un kampanyalı ankastre setleriyle mutfağınızı yenileyin

Bosch Ev Aletleri, mutfağını ödüllü tasarımlarla yenilemek isteyenlere 4 bin 207 ...

Bosch, ankastre set kampanyası ile mutfağınızı yenileyecek!
  • 06.11.2014 09:49

Bosch, ankastre set kampanyası ile mutfağınızı yenileyecek!

Bosch Ev Aletleri, mutfağını tasarım ve fonksiyonellikle buluşturmak isteyenler ...

Bosch müşteri memnuniyetinde birinciliği kaptı
  • 23.09.2014 09:59

Bosch müşteri memnuniyetinde birinciliği kaptı

Bosch, aldığı 78 puanla, küçük ev aletleri sektöründe müşteri memnuniyetine en ç ...

Bosch Ev Aletleri, inovatif ürünleriyle IFA’ya damgasını vurdu
  • 06.09.2014 11:17

Bosch Ev Aletleri, inovatif ürünleriyle IFA’ya damgasını vurdu

Bosch Ev Aletleri, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Tüketici Elektroniğ ...

Evlilik hazırlığı yapanlara iyi haber!
  • 17.08.2014 10:35

Evlilik hazırlığı yapanlara iyi haber!

Bosch ankastre seti şimdi 1.421 TL yerine 1.279 TL ...

Bosch kurutma makineleri ile sonbahar yağmuru evinize uğramayacak
  • 07.08.2014 12:55

Bosch kurutma makineleri ile sonbahar yağmuru evinize uğramayacak

Bosch’un inanılmaz Eylül kampanyası ile sonbahar yağmurlarında çamaşır kurutma d ...