maritbet girişmaritbet
Bimeks, 111. mağazasını Diyarbakır'da açtı

Bimeks, 111. mağazasını Diyarbakır'da açtı

Bimeks teknoloji mağazası, 11. mağazasını Diyarbakır’da açtı

Bimeks teknoloji mağazası, 11. mağazasını Diyarbakır'da açtı. Mağazaya akın eden vatandaşlar, indirimden yararlanmak isterken izdihama neden oldu.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park'ta 11. Şubesi'ni açan BİMEKS, açılış şerefine bir çok üründe indirime gitti. Sabah saatlerinden itibaren Ninova Park önüne akın eden vatandaşlar, mağazanın açılışıyla birlikte indirimlerden yararlanmak için birbirleriyle yarıştı. Aşırı yoğunluğun yaşanması izdihama neden olurken, mağaza yetkilileri çareyi, müşterileri sırayla almakta buldu.

ÇÖZÜM SÜRECİ İLE BİRLİKTE DAHA RAHAT YATIRIM YAPIYORUZ

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan BİMEKS Genel Müdürü Arif Bayraktar, BİMEKS olarak bugün mutlu günlerinden birini daha yaşadıklarını söyledi. Diyarbakır'da BİMEKS markası altında ikinci mağazalarını açtıklarını hatırlatan Bayraktar, arıca Electroworld mağazalarının da bulunduğunu bu şekilde mağaza sayılarının 3'e çıktığını hatırlattı. Türkiye genelinde 111. Mağazalarını açtıklarını anımsatan Bayraktar, “BİMEKS olarak hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Geçen yıl Electroworld'ü satın almıştık. Bu sene Darty'nin mağazalarını satın alıyoruz. Onların BİMEKS'e dönüşümünü gerçekleştiriyoruz. İnşallah sene sonunda inşallah sene sonunda 150'nin üzerinde mağaza sayısına çıkacağız. Faaliyette bulunduğumuz il sayısını da 60'ın üzerine çıkaracağız inşallah. Bu vesile ile Diyarbakırlı hemşerilerimizin tüm Türk insanımızın Nevruz'unu kutluyorum. Dün aynı zamanda dünya Down Sendromlular Günü'ydü, onu da kutluyorum. Biz BİMEKS olarak down sendromlu gençlerimizi çalıştıran gençleriz. Yaklaşık 15 yavrumuz BİMEKS tarafından istihdam ediliyor. Bu projeyi çok önemsiyoruz. Bundan 15-20 gün önce Hakkari'de mağazamızı açmıştık. Nakış nakış tüm Türkiye'yi işliyoruz BİMEKS mağazaları ile. Tabi doğu ve güneydoğu Anadolu'da yaptığımız bu yatırımlarda bizi destekleyen bir çözüm süreci var. Çözüm süreci halkımız tarafından memnuniyetle karşılandı. Bizde yatırımcılar olarak daha rahatlıkla yatırımlar yapıyoruz bu bölgelerde. Mağazamız hem Diyarbakır'a hem Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ninova Park Alışveriş Merkezi Halkla İlişkiler ve Pazarlama Müdürü Elif Yıldız ise teknolojinin dev isimlerinden biri olan BİMEKS'in mağazalarında hizmete açıldığını söyledi. Yıldız, “Binlerce üründe gerçekleşen indirimlerle BİMEKS'in büyük açılışına ilgi yoğundu. BİMEKS açılışının yapılacağını duyan ziyaretçiler, sabahın erken saatlerinde alışveriş merkezinin kapısında sıraya girdi. Gerçekleştirdiği satın almalar ve büyüme politikaları ile son dönemlerin gözde şirketi BİMEKS gibi büyük bir markayı da Ninova Park'a taşıdık. Diyarbakır'ın ilk en büyük BİMEKS mağazası artık Ninova Park'ta. Ninova Park marka karması yeniliğe her zaman açık. Önümüzdeki zaman diliminde Ninova Park'a yeni markalar kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberyurdum.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bimeks 58 şehirde 140 mağazada hizmet veriyor!
  • 25.09.2014 15:49

Bimeks 58 şehirde 140 mağazada hizmet veriyor!

Bimeks, 2014 yılında 34 adet mağaza hizmete açtı. Böylelikle toplam mağaza sayıs ...

Bimeks, Iğdır mağazasını hizmete açtı
  • 27.07.2014 09:37

Bimeks, Iğdır mağazasını hizmete açtı

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, ülke genelindeki 139'uncu mağaza ...

Bimeks'ten 138. şube Sinop'a geldi
  • 23.07.2014 10:56

Bimeks'ten 138. şube Sinop'a geldi

Bimeks, ülke genelindeki 138'inci mağazasını Sinop'ta açtı ...

BİMEKS, 30’uncu mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı
  • 31.05.2014 12:49

BİMEKS, 30’uncu mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı

Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, İstanbul’da 135’inci mağaza ...

Bimeks İstanbul’da iki mağaza birden açtı
  • 17.05.2014 12:18

Bimeks İstanbul’da iki mağaza birden açtı

Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, İstanbul’da eş zamanlı iki m ...

Bimeks, 1 günde 6 mağaza açtı
  • 20.04.2014 09:08

Bimeks, 1 günde 6 mağaza açtı

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Balıkesir dahil 6 mağazanın açılışını eş zamanlı ...