maritbet girişmaritbet
Bianca Stella, Koçtaş mağazalarında kullanıcılarla buluştu!

Bianca Stella, Koçtaş mağazalarında kullanıcılarla buluştu!

Dünyanın dört bir yanına yoğun ihracat yapan Bianca Boya, geniş bayi ağının yanı sıra Bianca Stella Dönüşüm ürünleri ile Koçtaş mağazalarında kullanıcılarla buluştu. Kadınlardan oluşan Bianca Stella ekibi, Koçtaş mağazalarında dönüşüm boyalarıyla uygulamalı tanıtım gerçekleştirdi

Eşyaların değişmesi yerine artık dönüşüm başladı. Duvarları, eşyaları boyayalım derken dönüşüm vazgeçilmez oldu. Eşyalarını boyayarak yenileyen kadınların sayısı ise gün geçtikçe artarken, kadınlardan oluşan Bianca Stella ekibi Koçtaş mağazalarında, dönüşüm boyalarıyla uygulamalı tanıtım gerçekleştirerek, dönüşüm boyalarıyla eşyaların nasıl ilk günkü ve yeni alınmış gibi olduğunu uygulamalı olarak göstermeye devam ediyor.

Koçtaş’ın 46 ana satış ve 30 adet Fix mağazasında ürünleri bulunan Bianca Boya tanıtım günlerine devam ediyor. Şu an kadar 34 Koçtaş mağazasında uygulamalı tanıtım yapan Bianca Boya, bu tanıtımlarını 12 mağazada daha sürdürmeye devam edecek.
2022 yılında bine yakın seminer verdiklerini ve eğitimlere devam ettiklerini belirten Bianca Boya Kurucu Ortağı Veysel Feyzoğlu, “Dönüşümlerin öncüsü kadınlar oluyor. Eğitimlerimizde teknik bilgiler uygulamalı olarak sunuluyor, bu eğitimler içerisinden 350 kadına sertifika verdik. 2023 yılı için ise hedefimiz 5 bin kadına ulaşmak. Her bölgeden kadın kullanıcılar anlaştıkları müşterilerin evlerinde boyama hizmeti vermeye başladı. Sektörde olmayan bir uygulamaydı. Yepyeni bir kullanıcı grubu ve iş kolu ortaya çıktı. Kadınların paylaşım yaptıkları ürünleri ve önerilerini kendi sayfamızda da paylaşıyoruz. Eskiden boya deyince akla usta gelirdi, dönüşüm boyalarıyla birlikte artık kadınlar akla geliyor. Ayrıca dönüşüm boyalarımızın satışı e-ticaret ve zincir yapı marketler kanalıyla tüm Türkiye’ye yayıldı. 1200 alt bayimiz var. Artık Koçtaş mağazalarında da yerimizi aldık. Ürünlerimizi kadınlardan oluşan ekibimizle birlikte uygulamalı olarak tanıtım, gösteriyoruz.” şeklinde konuştu. 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz