maritbet girişmaritbet
Bedi Asansör, yeni markası wektore ile kalite çıtasını yükseltecek!

Bedi Asansör, yeni markası wektore ile kalite çıtasını yükseltecek!

Sektöre asansör montaj, bakım, onarım, arıza ve revizyon hizmetleriyle destek veren Bedi Asansör, bu yıl içinde oluşturduğu wektore markası ile kalitesini artırmaya hazırlanıyor

 

Sektöre asansör montaj, bakım, onarım, arıza ve revizyon hizmetleriyle destek veren Bedi Asansör, bu yıl içinde oluşturduğu wektore markası ile kalitesini artırmaya hazırlanıyor. Gelecek yıl yeni markasının tanıtımına ağırlık vermeyi planlayan firma, önümüzdeki süreçte sıkıntıların sona ermesi ile birlikte başta Ortadoğu'ya da açılarak uluslararası marka olmayı hedefliyor. Yeni markanın yanı sıra bu yıl ürünlerinin hızını artırmaya da odaklanan Bedi Asansör, Doğu ve Güneydoğu'da bir ilke imza atarak, 2 m/s hızında asansör montajlarını teslim etti.
 
Bu bölgelerde 15 kat ve üzeri binalara asansör yaptıklarını anlatan Bedi Asansör Genel Müdürü Ercan İgüs, iyi bir yılı geride bırakmaya hazırlandıklarını ve iş hacimlerini yeni çalışmaları ve markalarıyla birlikte yaklaşık yüzde 20 oranında artırdıklarını söyledi. ISO ve CE standartlarında üretim gerçekleştirdiklerini anlatan İgüs, yüksek hızlı asansörlerin çok katlı binalarda ve trafik akışının yoğun olduğu yerleşim yerlerinde kullanıldığını ifade etti. İgüs, bu bölgede bu hızdaki ilk asansörleri yaptıklarını anlatarak, önümüzdeki süreçte de benzer çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
 
“Asansör güvenliği hayati önem taşıyor”
 
Sektörde 1993 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini dile getiren Ercan İgüs, 2006'da kendi firmasını kurduğunu, dört kişi ile çıktığı yolda çalışmalarına bugün 13 kişi ile devam ettiğini anlattı. Mersin'de 200 metrekare showroom, 200 metrekare de üretim alanına sahip olduklarını ve Mardin şubesiyle  Güney Doğu ilerine de hizmet vermeye devam ettiklerini  kaydeden İgüs, Mardin'deki çalışmalarını da 100'ü showroom olmak üzere toplam 200 metrekarede sürdürdüklerini dile getirdi. İgüs, yılda ortalama 50 asansör ürettiklerini, üretimlerini gerçekleştirirken kaliteye önem verdiklerini ve son teknolojiyi takip ederek üretim yaptıklarını vurguladı.
 
“Günümüzde bir binaya girdiğimizde bizi ilk karşılayan asansörler oluyor” diyen İgüs, alışveriş merkezlerinden, konutlara, okullardan hastanelere kadar tüm yaşam alanlarına asansörün girdiğini ifade etti. Asansör sistemlerinin yaşamı kolaylaştırdığını ancak kullanılacak asansörün güvenliği ve bakımının sorunsuz olmasının hayati önem taşıdığını vurgulayan Ercan İgüs, “Bu nedenle herhangi bir yapıya asansör sistemi kurdurmak istenirse dikkat edilecek en önemli ayrıntı asansör şirketlerinin referansları, kalite düzeyleri, yaptıkları asansörlerde sağladıkları güvenlik sistemleri, asansörü kurduktan sonraki dönmelerde bakım ve onarımında sağladıkları garantilerdir” dedi.
 
Geçen yıla oranla servis ağlarının geliştiğine de dikkat çeken Ercan İgüs, hali hazırda, Mersin, Adana, Mardin, Şırnak, Diyarbakır gibi ilere hizmet verdiklerini ve önümüzdeki dönemde wektore markasıyla Doğu Anadolu'da daha yoğun hizmet vermeyi planladıklarını açıkladı.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

thyssenkrupp Asansör, hedeflerini açıkladı
  • 25.11.2016 12:53

thyssenkrupp Asansör, hedeflerini açıkladı

Yük asansörleri, yürüyen merdivenler ve yürüyen bantların yer aldığı thyssenkrup ...

Ev alırken asansöre dikkat!
  • 30.07.2015 13:16

Ev alırken asansöre dikkat!

Kristal Şehir’in asansör danışmanlığını yapan denetim uzmanı Elektrik Mühendisi ...

Binalarda enerji tasarrufuna eski asansörlerden başlanabilir!
  • 22.07.2015 12:18

Binalarda enerji tasarrufuna eski asansörlerden başlanabilir!

ThyssenKrupp Asansör Genel Müdürü Turgay Şarlı, yeşil bina konsepti ve binalarda ...

Apartmanlardaki büyük tehlikenin farkında mısınız?
  • 10.11.2014 13:40

Apartmanlardaki büyük tehlikenin farkında mısınız?

Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği kapsamında 2012'den beri ülke genelinde per ...

Asansörlerde 'kimlik kartı' dönemi başlıyor! Nasıl mı?
  • 21.10.2014 13:47

Asansörlerde 'kimlik kartı' dönemi başlıyor! Nasıl mı?

Ülke genelinde kayıtlı 431 bin asansöre "kimlik kartı" numarası verilerek asansö ...