maritbet girişmaritbet
BASF, Yapı Fuarı Turkeybuild’de ürün portföyünü sergiliyor

BASF, Yapı Fuarı Turkeybuild’de ürün portföyünü sergiliyor

BASF, Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da aralarında enerji verimliliğini artırmaya yönelik çözümlerin de bulunduğu ürün portföyünü sergiliyor

BASF, Tüyap Fuar Merkezi'nde 37. kez düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'a Yapı Kimyasalları ve Performans Ürünleri birimleri ile katılıyor. Yapı sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getiren 37. Yapı Fuarı'nda BASF, binaların enerji verimliliğini artırmaya yönelik ürün ve çözümleri sektörün beğenisine sunuyor. İnşaat sektörünün önde gelen hammadde, formülasyon ve sistem sağlayıcısı olan BASF'nin diğer sergilenen ürünleri arasında, binaları daha dayanıklı hale getiren ve bunun neticesinde bakım ve tamir gereksinimlerini azaltan materyalleri bulunuyor. Ayrıca Yapı Kimyasalları Birimi, sektöre sunduğu ürün ve çözümleri yeni global markası Master Builders Solutions ile tanıtıyor. BASF'nin portföyünde yer alan altyapının yanı sıra binaların yeni inşası, bakımı, tamiri ve renovasyonu için de kimyasal çözümler de BASF'nin fuardaki standında yer alıyor. Bunlar arasında yer alan beton katkıları, çimento katkıları, madencilik ve tünel açma çözümleri, su yalıtımı sistemleri, beton koruma ve tamir ürünleri, derz dolguları, kendiliğinden yerleşen grout harçları, zemin kaplama sistemleri ve seramik yapıştırıcıları katılımcılar inceliyorlar.

BASF'nin Pazar Geliştirme Yöneticisi ve BASF ECCC Türkiye Temsilcisi Koray Uygur “Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'a uzun yıllardır katılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Fuarda, Master Builders Solutions markası altında pazarlanan kapsamlı portföyümüzle iş ortaklarımızı desteklemek ve son teknoloji yapı kimyasal ürünlerimizi tanıtmak üzere ziyaretçilerimizi ağırlıyoruz. İnovatif çalışmalarımızı aktardığımız bölgenin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı her sene olduğu gibi bu sene de büyük ilgi görüyor” dedi.

Bu sene 37. kez düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini hala sürdürüyor. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2 (12 Salon ve Açık Alan) alanında, ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarındaki 1.150 katılımcı ile, 'Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşımaktadır. Üç yıldır başarıyla sürdürülen, 2011 yılında Rusya Federasyonu ile başlayıp sonrasında sırasıyla Almanya ve Azerbaycan Cumhuriyeti'yle devam eden "Konuk Ülke Projesi"nde 2014 yılında Güney Kore ağırlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

43. Yapı Fuarı'nda 1 milyar euroluk iş hacmi yakalandı!
  • 13.04.2021 14:48

43. Yapı Fuarı'nda 1 milyar euroluk iş hacmi yakalandı!

Turkeybuild Istanbul’u toplamda 16.899 kişi ziyaret ederken, bu rakamın yüzde 17 ...

Çevik dönüşüm, yapı sektörünün büyümesinin sırrı olacak!
  • 07.04.2021 16:38

Çevik dönüşüm, yapı sektörünün büyümesinin sırrı olacak!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebi ...

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak
  • 30.03.2021 10:13

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında düz ...

Pelin Karahan, Avrupa Yakası'ndan ev arıyor
  • 20.08.2020 10:27

Pelin Karahan, Avrupa Yakası'ndan ev arıyor

Avrupa Yakası'ndan ev arayan oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Etiler, Ulus, Bebe ...

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti salgın sürecinde tamamlandı
  • 08.06.2020 09:29

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti salgın sürecinde tamamlandı

İGA Havalimanı İşletmesi Genel Müdürü Kadri Samsunlu, salgın sürecinde İstanbul ...

Gaziantep'te yapı ve gayrimenkul fuarları 4 Ekim'de açılacak
  • 29.09.2018 15:38

Gaziantep'te yapı ve gayrimenkul fuarları 4 Ekim'de açılacak

Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ile Gaziantep Emlak, ...