maritbet girişmaritbet
Babil Çarşı'da dükkanlar 195 bin TL!

Babil Çarşı'da dükkanlar 195 bin TL!

Babil Kuleleri'de yer alan Babil Çarşı mağazalarının satışları hızla devam ediyor

 

Başka Bir Çarşı Mümkün" sloganıyla Babil Kuleleri'nde kurulan Babil Çarşı mağazalarının satışları hızla devam ediyor
 
Babil Çarşı'ya akın var
Uluhan Grup'un Babil Kuleleri yaşam ve iş merkezinde yeni bir iş modeliyle hayata geçirdiği Babil Çarşı'da yer alan işyerleri alanlarında tek olma avantajına sahip oluyor ve kazançları garanti altına alınıyor. Yeni bir modeli hayata geçiren Babil Çarşı'da dükkan fiyatları 195 bin TL'den başlıyor.
 
Esenyurt'un çıtasını yükseltmeye aday, bölgede başta bina sağlamlığı ve konfor olmak üzere her bakımdan model olmaya hazırlanan Babil Kuleleri'nde yer alan İstanbul'un yeni çarşı modeli Babil Çarşı, farklı sektörel çevrelerden kuruluşların yer almak için birbirleriyle yarıştığı çarşıların başında geliyor. Söz konusu yoğun ilgi, Babil Çarşı'da bulunan işyerleri için önceden fizibilite çalışması yapılarak alan karmasının belirlenmiş olmasından kaynaklanıyor. Uluhan Grup'un fizibilite çalışması sayesinde işyerleri alanlarında tek olma avantajına sahip oluyor ve gereksiz rekabetle karşı karşıya kalmadan kazançları garanti altına alınıyor.   
 
Sundukları model sayesinde, Babil Çarşı mağazalarının satışlarının beklediklerinin de ötesinde büyük bir hızla devam ettiğini ifade eden Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, fiyatların da avantajlı olduğunu, dükkanların 195 bin TL'den başladığını belirtiyor. 
 
Model mağazacılıkta bir ilk
199 mağazadan oluşan Babil Çarşı için geliştirilen kazanç garantili iş kurma modeli Türkiye'de bir ilk olma özelliği  taşıyor. Bilgen, yeni iş modelinin önümüzdeki dönemde kurulacak yeni yaşam ve iş merkezleri için de örnek bir uygulama olmasını dilediğini belirterek, yeni sistem sayesinde sektörel kuruluşların gereksiz riskler üstlenmeden doğrudan işlerine odaklanmalarının sağlandığı ve kazançlarının garanti altına alındığının altını çiziyor.      
 
İster dükkan al ister kirala
Babil Çarşı'da yer alan mağazalar sabit ya da değişken olarak kiralanabiliyor. Örneğin bir haftalık ya da daha uzun bir süre mağaza kiralamak Babil Çarşı'da mümkün oluyor. Bu sayede Babil Çarşı'da kısa bir süreliğine ya da belli bir mevsimsel dönemde iş yapmak isteyenler, benzeri olmayan özel bir imkandan yararlanabiliyor. Bununla birlikte, Babil Çarşı'dan mağaza satın alanlara önemli bir kolaylık da sağlayan Uluhan Grup, mağaza sahiplerine kiracı bulmayı da taahhüt ediyor. 
 
Bölgenin yeni çekim merkezi
Babil Çarşı, çeşitli ürünlerin bir arada bulunacağı daimi sergi alanları, 200 kişilik tiyatro salonu, açık/ kapalı havuzları, açık hava sinemaları, fitness ve spa salonlarıyla diğer projelerden ayrılıyor. 24 saat hizmet veren 1000 m2'lik kreşin yanı sıra spor alanı, kültürel etkinlik ve AVM'yi bir arada sunan Babil Çarşı'nın, tek mekanda çok yönlü hizmet sunma avantajıyla bölgede çekim merkezi haline gelmesi bekleniyor. 
 
Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, Babil Çarşı'da Gıda, Elektronik, Mücevher&Aksesuar, Çocuk, Kreş, Estetik&Sağlık, Hizmet, Mobilya&Dekorasyon, Kültür&Sanat, İletişim, Finans ve Spor olmak üzere 12 farklı sektörün yer alacağını belirtiyor. 
 
Kısaca Uluhan Grup - Uluhan Grup, Esenyurt'un çehresini değiştirecek iki büyük yaşam ve iş merkezi inşa ediyor. Acunkent ve Uluhan Babil Kuleleri'ne aynı anda imza atan Uluhan Grup, ev sahibi olmak isteyen ailelere sunduğu geniş sosyal imkanlar ve kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz uygun ödeme planıyla büyük kolaylıklar sağlıyor. İki büyük kentsel dönüşüm projesiyle sosyal yaşamı yeniden tasarlayan Uluhan Grup, Esenyurt'un çıtasını çok daha yüksek bir konuma taşımayı hedefliyor. Dört dörtlük yaşam merkezlerini hayata geçiren Uluhan Grup'un ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edilen Acunkent ve Babil Kuleleri'nin bina yönetim sistemleri ise inşaat sektörünün köklü kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnşaat betonu elektronik olarak işte böyle takip ediliyor!
  • 14.02.2024 15:11

İnşaat betonu elektronik olarak işte böyle takip ediliyor!

Güvenli binalar ve şehirler oluşturulması için beton kalitesinin çip yardımıyla ...

Cevdet Yılmaz: "İlk konut edinimini destekleyici bir çerçeve içinde hareket edeceğiz"
  • 11.08.2023 15:37

Cevdet Yılmaz: "İlk konut edinimini destekleyici bir çerçeve içinde hareket edeceğiz"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, finans dünyası temsilcileriyle buluştukl ...

Depremzede çocuklar için sahaya çıktılar
  • 04.05.2023 11:22

Depremzede çocuklar için sahaya çıktılar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Süper Lig'in yıldız f ...

Depremde çocuklara koşan hemşirenin çabası güvenlik kamerasına yansıdı
  • 13.02.2023 15:00

Depremde çocuklara koşan hemşirenin çabası güvenlik kamerasına yansıdı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem sırasında Gaziantep'teki hastan ...

Uçmayı seven çocuklar için ideal çocuk odası!
  • 12.02.2022 15:21

Uçmayı seven çocuklar için ideal çocuk odası!

Uçuş temalı çocuk odalarında her köşede seyahati anımsatan parçalar bulunuyor. ...

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!
  • 29.11.2021 16:33

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!

Megakent İstanbul şiddetli fırtınaya teslim oldu. Fiyapı'nın Esenyurt'da inşa et ...