maritbet girişmaritbet
Avea Teknosa İşbirliği!

Avea Teknosa İşbirliği!

İstanbul - Avea, Teknosa ile gerçekleştirdiği işbirliği ile, Teknosa mağazalarına kurulan Avea kiosklarında aktivasyon işlemleri, modem ve cihaz satışlarını gerçekleştirecek

 

İstanbul - Avea, Teknosa ile gerçekleştirdiği işbirliği ile, Teknosa mağazalarına kurulan Avea kiosklarında aktivasyon işlemleri, modem ve cihaz satışlarını gerçekleştirecek.
 
Avea'dan yapılan açıklamaya göre, işbirliği kapsamında ilk etapta İstanbul'da Cevahir AVM, Nautilus AVM, Beyoğlu, Capitol AVM, İzmir'de Balçova Egepark AVM, Bornova Forum AVM, Mavişehir Carrefoursa, Antalya'da Özdilek AVM, Konya'da Kulesite AVM, Adana'da da Sabancı İş Merkezi Teknosa mağazalarında Avea kiosklar açıldı.
 
Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, Avea'nın yenilenen bayi konseptiyle hayata geçen kiosklarda modem ve cihaz satışları, aktivasyon işlemleri gibi hizmetler sunacaklarını belirterek, "Avea olarak, Türkiye genelinde 670'e yakın bayiye yeni mağaza konseptini uygulayarak bayi sayımızı 910'a çıkardık. Bugün 14 binin üzerinde ulusal çapta zincir mağazada Avea markasını müşterilerle buluşturuyoruz. Teknosa ile gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayla, mevcut ağımızı daha da güçlendirmiş olduk. Türkiye'nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile, müşterilerimizle buluşma noktalarımızı artırırken, onlara bir kez daha Avealı olmanın avantajını sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
Dünya
 

Yorum Yaz