maritbet girişmaritbet
Anel Elektrik, Ormanada projesini aydınlatacak

Anel Elektrik, Ormanada projesini aydınlatacak

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., Eczacıbaşı Ormanada Konut Projesi'nin elektrik işlerinin yapımı için sözleşme imzalandığını bildirdi

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., Eczacıbaşı Ormanada Konut Projesi'nin elektrik işlerinin yapımı için (KDV hariç) toplam 13 milyon 23 bin 338,16 lira bedelle sözleşme imzalandığını bildirdi. Anel Elektrik'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şirket ve bağlı ortaklığı Anel Mekanik'in Eczacıbaşı Ormanada projesi ile ilgili sözleşme imzalamaları hakkında bilgi verildi. Açıklamada, şöyle denildi: "Şirketimiz ile Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında bugün, Eczacıbaşı Ormanada Konut Projesi'nin elektrik işlerinin yapımı için (KDV hariç) toplam 13 milyon 23 bin 338,16 lira bedelle sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmeye konu işlerin 2 yılda tamamlanması öngörülmektedir. Söz konusu sözleşme tutarı, en son açıklanan 01 Ocak 2011-31 Mart 2011 hesap dönemine ait konsolide finansal tablolarındaki satış geliri rakamının yaklaşık olarak yüzde 16,5'ine, 01 Ocak 2010-31 Aralık 2010 hesap dönemine ait konsolide finansal tablolardaki satış gelirinin yaklaşık yüzde 4'üne denk gelmektedir."

Açıklamada ayrıca, şirketin bağlı ortaklığı Anel Mekanik Tesisat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında bugün, Eczacıbaşı Ormanada Konut Projesi'nin mekanik tesisat işlerinin yapımı için (KDV hariç) toplam 12 milyon 948 bin 778,48 lira bedelle bir sözleşme imzalandığı da duyuruldu. Sözleşmeye konu işlerin 2 yılda tamamlanmasının öngörüldüğü kaydedildi.

Ormanada iletişim bilgileri

Web: http://ormanada.com

E-posta: info@ormanada.com

Tel: 0 212 201 59 30

  • Etiketler:

Yorum Yaz