maritbet girişmaritbet
Akfa Teknoloji, Orta Asya’nın yenilikçi televizyon stüdyosunu açtı!

Akfa Teknoloji, Orta Asya’nın yenilikçi televizyon stüdyosunu açtı!

Anahtar teslim yapım-yayın, seslendirme ve ışıklandırma alanında Türkiye’nin lider uluslararası sistem entegrasyonu şirketlerinden AKFA Teknoloji, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği son teknoloji ile donatılan Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi televizyon stüdyosunu üniversite öğrencilerine, Kırgızistan ve Türk televizyonlarının kullanımına kazandırdı

AKFA Holding bünyesinde kurulduğu günden bu yana çok sayıda uluslararası projeye imza atan AKFA Teknoloji, sınır ötesi geliştirdiği projelerinden birini daha hayata geçirdi. AKFA Teknoloji, Orta Asya'nın en önemli eğitim kurumlarından biri olan Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi'ne son teknoloji ile donatılmış bir televizyon stüdyosu kurdu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi'nin yayın stüdyosu ve hizmet binalarının açılışını yaptığı etkinlikte AKFA Teknoloji, İletişim Fakültesi stüdyosunun tüm teknik donanım ve altyapısını en son teknoloji ile donatarak üniversite öğrencilerinin hizmetine sundu. 

Reji, ses, ışık, kamera sistemlerinin de aralarında bulunduğu ve bir televizyon stüdyosunun ihtiyaç duyduğu tüm ekipmanları hazırlayan ve sistem entegrasyonunu gerçekleştiren AKFA Teknoloji, önümüzdeki dönemde kurumların hayatlarını kolaylaştıracak yeni nesil teknolojilerle sektörde fark yaratmayı hedefliyor.

Orta Asya'daki yenilikçi ve en kapsamlı televizyon stüdyosu olma özelliğini taşıyan Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi'nde eğitim amaçlı öğrencilerin yanı sıra Kırgızistan devlet televizyonu ve Türk televizyon kanalları da çeşitli yayınlar gerçekleştirecek.

Kısaca AKFA Teknoloji:

Akfa Teknoloji sistem entegrasyonu, profesyonel ses, video, aydınlatma, telekomünikasyon, yayıncılık ve medya teknolojileri ürünlerinin satış ve satış sonrası hizmetlerinde uzmanlaşmış, Türkiye'nin önde gelen uluslararası sistem entegratörü şirketidir. Akfa Teknoloji, profesyonel ürünleri ve entegrasyon hizmetleri ile,  medya içeriğinin ve dijital yayınların geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Akfa Teknoloji mühendisleri teknoloji konusunda sahip oldukları uzmanlıkları ve profesyonel hizmetleri ile htiyaca uygun, özel çözümler tasarlamak ve inşa etmek için çalışmaktadır.

www.akfateknoloji.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri
  • 29.04.2024 12:02

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri

Türkiye'de birçok antik kent bulunuyor. Bu kentlerden tüm dünyada bilinen kentle ...

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...