maritbet girişmaritbet
Akçalı Boya yeni ürünlerini İngiltere'de lanse etti!

Akçalı Boya yeni ürünlerini İngiltere'de lanse etti!

Akçalı Boya, WRX markasıyla İngiltere’nin en büyük yapı ve boya fuarı “National Decorating and Painting Show”da dünyanın önde gelen boya üreticileri arasında yerini alarak yeni ürünlerini lanse etti.

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli markası Permolit’in üreticisi Akçalı Boya, 2017 yılında Akçalı UK şirketiyle ilk ve tek Türk boya markası olarak girdiği İngiltere pazarında faaliyet alanını genişletmeye devam ediyor. 

Avrupa’dan, Ortadoğu’ya, Afrika’dan, Körfez bölgesine kadar toplam 28 ülkeye ihracat gerçekleştiren Akçalı Boya küresel pazardaki payını arttırmaya devam ediyor. Yaklaşık 40 yıldır boya sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan firma 2017 yılında ilk ve tek Türk boya markası olarak girdiği İngiltere pazarında da büyümesini sürdürüyor.

İngiltere’de 700’ü aşkın satış noktasına ulaşan Akçalı Boya’nın İngiltere için özel ürettiği WRX markası, ülkenin en çok tercih edilen boya markaları arasında yer alıyor. Ülkenin en büyük yapı ve boya fuarı olarak öne çıkan “National Decorating and Painting Show”da yer alan Akçalı Boya, fuarda WRX markasının yeniliklerini ve hırdavat ürün gamını tanıttı. Çok sayıda ülkeden markaları bir araya getiren “National Decorating and Painting Show”a bu yıl Birleşik Krallık’tan ve deniz aşırı ülkelerden 100’ü aşkın marka ve boya sektöründen 3000’den fazla isim katıldı. 

M. AKIN AKÇALI; “İNGİLTERE’DE BOYA VE HIRDAVAT ÜRÜNLERİMİZLE BÜYÜMEYİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Akçalı Boya CEO’su M. Akın Akçalı; “Akçalı Boya ve Permolit Boya markalarımızla bugüne dek Türkiye’de  birçok ilke imza attık. Yerelde lider, dünyada etkin markalar oluşturma vizyonumuzla yola çıkarak 2017 yılında Londra’da kurduğumuz Akçalı UK şirketimizle ilk ve tek Türk boya markası olarak İngiltere pazarına girdik. İngiltere’ye özel geliştirdiğimiz WRX markamızla yer aldığımız pazarda ciddi bir ivme yakaladık. Tüketicilerin ve özellikle profesyonel kullanıcıların memnuniyeti, dijital platformlarda ürünlerimize verdikleri yüksek beğeni skorları sayesinde kısa sürede organik bir bilinirliğe ulaştık. Akçalı UK olarak Birleşik Krallık’ta edindiğimiz marka bilinirliği ile 1912 yılından bugüne faaliyet gösteren İngiltere Boya Sanayicileri Derneği’nin ilk ve tek üye Türk boya üreticisi kuruluşuyuz. Derneğin üyesi olarak Avrupa Birliği Ticaret Örgütü çatısı altındaki CEPE’nin de üyesi konumundayız. Bugün, İngiltere’de 700’ü aşkın mağazada ürünlerimiz tüketiciyle buluşuyor. 27 yıldır düzenlenen ve Birleşik Krallığın en büyük boya fuarı “National Decorating and Painting Show”da bu yıl da yerimizi aldık ve WRX markamız bünyesindeki yenilikleri, hırdavat kategorisindeki yeni ürünlerimizi tanıttık. Ülke genelinde hayata geçirdiğimiz özel tanıtım faaliyetleri, boya ustalarıyla iş birlikleri ve çeşitli faaliyetlerle pazardaki payımızı genişletmeyi sürdürüyoruz. İngiltere genelindeki faaliyetlerimizi arttırmaya yönelik önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Akçalı Boya, 40. yılına yaklaşan Akçalı Boya markamız bugün, “Güzelleşir Dünya” çatı iletişimiz kapsamında 28 ülkede insanların dünyalarını güzelleştiriyor. Sektördeki yatırımlarımıza ara vermeden önümüzdeki dönemde de yerelde lider dünyada etkin markalar oluşturmak için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz