maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu My Life yaşam portalı yayın hayatına başladı

Ağaoğlu My Life yaşam portalı yayın hayatına başladı

My Life isimli yaşam portalında; Ağaoğlu projeleri hakkında bilgiler yanında hayatın her alanından güncel haberler ve bilgiler kullanıcı dostu ve renkli bir tasarım içerisinde sunuluyor

 

Ağaoğlu Şirketler Grubu ilk kez kurumsal internet sitesini bir yaşam portalı haline getirerek hem Ağaoğlu müşterileri hem de gayrimenkul dünyası ve gündemle ilgili herkese hitap edecek bir içerikle yayın hayatına başladı. My Life isimli yaşam portalında; Ağaoğlu projeleri hakkında bilgiler yanında hayatın her alanından güncel haberler ve bilgiler kullanıcı dostu ve renkli bir tasarım içerisinde sunuluyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu bir ilki daha gerçekleştirerek kurumsal internet sitesini bir yaşam portalı haline dönüştürüyor. Tamamen profesyonel bir içerikle hazırlanan bu yaşam portalı 3 Eylül, Cuma günü itibariyle yayın hayatına başladı. Ağaoğlu'nun mevcut www.agaoglu.com.tr adresiyle portala ulaşılabileceği gibi www.mylife.com.tr adresiyle de My Life yaşam portalına ulaşılabilecek.

My Life kullanıcı dostu bir tasarıma sahip ve içeriği her gün güncellenecek iç ve dış haberler, ekonomi, finans, spor, kültür-sanat, kadın, çocuk, magazin, teknoloji ve otomobil gibi farklı konu başlıklarından oluşuyor.
Ağaoğlu My Life haber portalına www.mylife.com.tr adresinden ulaşılabilecek.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz