maritbet girişmaritbet
A'Design Award Yarışması'ndan üç büyük ödül!

A'Design Award Yarışması'ndan üç büyük ödül!

E.C.A. en prestijli uluslarararası tasarım ödüllerinden biri olan A’Design Award Yarışması’na damga vurdu.

Farklı ihtiyaç ve beğeniler için birbirinden şık armatürleriyle E.C.A., uluslararası arenada, marka ve tasarım değeri ile yükselmeye devam ediyor. E.C.A. ürünleri, dünyadaki en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan A'Design Award Yarışması'nın, İnşaat ve Yapı Kategorisi'nde aldığı üç ödül ile taçlandı. E.C.A., yenilikçi ve estetik yaklaşımlarla sunduğu tasarım değeri yüksek ürünleriyle, uluslararası platformda başarı kazandı.

Mobilyadan mimariye, oyuncaktan tekstile birçok farklı alanda, işlevsel olduğu kadar, duyguları harekete geçiren parlak tasarım fikirlerinin ödüllendirildiği A'Design Award Yarışması'nda E.C.A., Yapı Kategorisi'ne damgasını vurdu. E.C.A., suyu dijital teknoloji ile buluşturduğu armatür serisi Electra ve antik kültürün modernizmle yeniden yorumlandığı Amphora ankastre lavabo bataryası ile, A'Design Award tarafından ödüllendirilen parlak firkirler arasında yer aldı.

E.C.A. markalı Electra Eviye Bataryası, minimal tasarım öğelerinin değerlendirildiği asil görünümü ve dijital kullanım sunan yapısı ile yarışmadaki en yüksek ödül olan platinyum ödüle layık görülürken, Electra Serisi'nin tek parçalı yapısıyla dikkat çeken lavabo ve banyo bataryaları gümüş ödül kazandı. Amphora ankastre lavabo bataryası ise, suyun doğal akışını antik çağlardan günümüze taşıyan görünümüyle yine İnşaat ve Yapı Kategorisi'nde gümüş ödüle layık görüldü. 

Yorum Yaz