maritbet girişmaritbet
3M, Componentan Dökümcülük’te Çark-ı Felek yarışması düzenledi!

3M, Componentan Dökümcülük’te Çark-ı Felek yarışması düzenledi!

İşçi sağlığı ve iş güvenliği alanında çok sayıda sektöre yenilikçi ürünler sunan 3M, Türkiye’deki farkındalığı artırmak için gerçekleştirdiği projelere devam ediyor. Son olarak 3M Türkiye’nin, Bursa’da yer alan uluslararası Componentan Dökümcülük firması çalışanları arasında düzenlediği yarışma büyük ilgi gördü…

İnovasyon devi 3M, işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda çok sayıda sektöre sunduğu yenilikçi ürün ve çözümlerin yanı sıra toplumda farkındalık yaratmak ve artırmak suretiyleTürkiye'deki işçi kazalarının azaltılmasına katkı sağlıyor. Sürdürdüğü eğitim ve sosyal sorumluluk projeleriyle iş sağlığı alanındaki bilinci artırmaya yönelik çalışmalar sürdüren 3M, son olarak Bursa-Orhangazi'de yer alan Componentan Dökümcülük firmasının 1500 çalışanı arasında çarkıfelek yarışması düzenledi. İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda önemli bilgilerin de aktarıldığı ve çalışanların yoğun ilgi gösterdiği yarışma sonunda katılımcılar, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. 

Düzenlediği eğitim ve yarışmalar dışında 3M, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile imzaladığı protokol sayesinde kamu spotundan, açık hava reklamlarına, dergi ilanlarından sponsorluk çalışmalarına kadar pek çok platformda geniş bir kitleye seslenerek işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda bilinci artırmayı hedeflemektedir. Firma, gerek işveren gerekse işçilere yönelik düzenlediği eğitimlerle son beş yıl içinde 85 binden fazla kişiye ulaştı.

Kısaca 3M Türkiye hakkında
Yüzyılı aşkın süredir hayatı kolaylaştıran binlerce yenilikçi ürünün mucidi olan 3M, 1987 yılından bu yana Türkiye'de 500'den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. 3M Türkiye; kişisel bakım, ev, hobi ve kırtasiye ürünleri, elektrik, elektronik, telekomünikasyon sistemleri, sağlık ürünleri, trafik güvenliği, grafik ve reklam çözümleri, işçi ve işyeri güvenliği çözümleri ve otomotiv, inşaat, kimyasal üretim gibi onlarca sektörde sunduğu endüstriyel ve kişisel ürünleriyle müşterilerine yaratıcı çözümler sunar.

1992 yılından bu yana Türkiye'de üretim yapan 3M, 2000 yılından itibaren faaliyete başladığı Çerkezköy fabrikasında, temizlik, kırtasiye, kişisel bakım, sağlık ve otomotiv sektörlerine yönelik ürünlerin yanı sıra, maskeler, filtrasyon ürünleri ve çocuk bezi yan bantları üretimi yapmaktadır. Türkiye'de üretilip öncelikle Türk pazarının ihtiyacına sunulan bu ürünler, aynı zamanda başta Avrupa ve Ortadoğu olmak üzere dünyada 40'a yakın ülkeye ihraç edilmektedir. 3M yüzyılı aşkın süredir uzmanı olduğu inovasyon gücüyle, Çerkezköy'deki üretim tesisine ARGE konusunda sürekli yatırım yaparak müşterileri için lokal çözümler üretmektedir.

Kısaca 3M hakkında
3M bir asrı aşkın süredir yeni fikirler geliştirir ve bu fikirleri binlerce dâhiyane ürüne dönüştürür. 3M'in yaratıcılığı teşvik eden işbirliği kültürü, hayatı kolaylaştıran çok çeşitli teknolojilere ilham verir. 3M icat etmekten hiçbir zaman vazgeçmeyen bir inovasyon şirketidir. 3M, yıllık 30 milyar dolarlık satış hacmi ile dünya çapında faaliyet gösterdiği 70'den fazla ülkede yaklaşık 88 bin kişiye istihdam sağlamaktadır.

www.3M.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...