maritbet girişmaritbet
Asistan hizmetleri hayatı kolaylaştırıyor

Asistan hizmetleri hayatı kolaylaştırıyor

Anadolu Sigorta, konut sigortası ürünüyle konutları risklere karşı korurken, ücretsiz sunduğu asistans hizmetleriyle de sigortalıların hayatını kolaylaştırıyor. Konuta hırsız girmesi durumunda ise tüm aile üyelerinin bir günlük otel konaklama masrafları poliçe tarafından karşılanıyor

Anadolu Sigorta, konut sigortası olan müşterilerinin hasarlarını ödemenin yanı sıra, sigortalı ve birinci derecede aile üyelerini bir gece boyunca -dört yıldızlı otele kadar- otelde misafir ediyor. Konut poliçesiyle ilgili bilgi veren Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, konut sigortası ürünüyle bir taraftan konutları risklere karşı korurken, diğer taraftan ücretsiz sundukları konut asistans hizmetleriyle sigortalıların hayatını kolaylaştırdıklarını söyledi. Anadolu Sigorta'nın konut sigortasıyla birlikte ek ücret istemeden sigortalılarına asistans hizmetleri sunduğunu kaydeden Su, “Bunlar, konutta meydana gelen hasar sonucu oluşan tesisat ve elektrik sorunlarının tamiratından, doktor veya ambulans gönderilmesine, otel hizmetine veya konutun fatura ödemelerine destek vermeye kadar, geniş bir yelpazede bulunuyor. Poliçeyle verilen teminatlar sonucunda, konutta meydana gelen bir hasar durumunda, konutu koruma ve gözetim altına alma hizmeti, tecrübeli güvenlik görevlileri tarafından yerine getiriliyor. Sigortalının talebi ile gerçekleşen bu hizmette profesyonel bir güvenlik görevlisi bizzat hasarlı konuta gidip görevini yerine getiriyor” dedi.

HAVADAN ACİL MÜDAHALE
Mustafa Su, konut poliçeleri kapsamında sigortalılara sundukları diğer önemli ayrıcalıkların; acil sağlık hizmetleri ve konut mini onarım asistans hizmeti olduğunu belirterek şunları söyledi: “Acil sağlık hizmetleri kapsamında kara ambulansına ilave olarak hava ve deniz ambulansı sağlanmakta ve ambulans sadece sağlık kuruluşlarına sevk eden bir araç olmayıp devamlı hizmet vermek üzere, yoğun bakım donanımlı, en gelişmiş haberleşme teknolojisiyle donatılmış ve gereken durumlarda acil müdahale yapabilecek hekim, anestezi teknisyeninden oluşan bir ekip bulundurmaktadır. Sigortalı ve onunla aynı konutta yaşayan aile bireyleri bu hizmetten 24 saat süreyle, sigortalı konutta bulunan tüm kişiler ise konut içinde bulundukları süre zarfında yararlanabiliyor.”
Anadolu Sigorta Genel Müdürü, ilk aşamada İstanbul'daki sigortalılar için verilmeye başlanan konut mini onarım hizmetinin ise mobilya mini hasar onarımı, sert zemin onarımı, döşeme ve halı onarımı, leke çıkarma ve su hasarları acil müdahalesi ve kurutma restorasyonu başlıklarında sunulduğunu sözlerine ekledi.               

POLİÇE KAPSAMINDA SUNULAN HİZMETLER
• Hırsızlık sonucu kapıdaki kilitte meydana gelebilecek hasarlar nedeniyle ortaya çıkan çilingir ve anahtar tamir masraflarının karşılanması.
• Konutun dış cephesinde bulunan camların hırsızlık veya hırsızlığa teşebbüs sonucu zarar görmesi durumunda hasar gören camın değiştirilmesi ve acil tamirat masraflarının ödenmesi.
• Konutta bir hırsızlık hasarı meydana gelmesi durumunda sigortalı ve birinci derecede aile üyelerinin bir günlük -dört yıldızlı otele kadar- konaklamasının karşılanması.
• Anadolu Sigortalı seyahatte iken hırsızlık, kapı ve pencerelerin zorlanması nedeniyle evine dönmesi gerekiyorsa kendisinin ve beraberinde seyahat edecek olan birinci derece aile üyelerinin daimi ikametgahına dönüş masraflarının ödenmesi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Depremler sonrası ödenen DASK tazminat tutarı 34 milyar liraya ulaştı
  • 20.10.2023 14:59

Depremler sonrası ödenen DASK tazminat tutarı 34 milyar liraya ulaştı

AFAD ve Gebze Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen "5. Uluslararası Afet ve ...

Türkiye geneli konutların sadece yüzde 58.7'si DASK'a sahip
  • 22.08.2023 11:52

Türkiye geneli konutların sadece yüzde 58.7'si DASK'a sahip

Ülke genelinde zorunlu deprem sigortasına sahip konut oranı en yüksek olan iller ...

DASK'ın hasar ödemesi 17 milyar TL'yi aştı
  • 10.04.2023 11:35

DASK'ın hasar ödemesi 17 milyar TL'yi aştı

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardında ...

"DASK’ta yeni uygulamaları devreye alacağız"
  • 07.04.2023 14:06

"DASK’ta yeni uygulamaları devreye alacağız"

SEDDK Başkanı Eroğlu, "DASK, deprem bölgesinde mevcut uygulama ile şu ana kadar ...

Sigorta sektörü, 76 milyar lira deprem hasarı ödemesi yapacak
  • 05.04.2023 12:09

Sigorta sektörü, 76 milyar lira deprem hasarı ödemesi yapacak

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı ve Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Ben ...

DASK'ın ödediği tazminat tutarı 10 milyar TL'yi aştı
  • 03.04.2023 11:08

DASK'ın ödediği tazminat tutarı 10 milyar TL'yi aştı

Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK) deprem bölgesindeki sigortalılara ödedi ...