maritbet girişmaritbet
Allianz’dan ev sigortasında yüzde 10 indirim

Allianz’dan ev sigortasında yüzde 10 indirim

Allianz, 'Tüm Ev Sigortası'nı ilk kez yaptıranlara yüzde 10, hasarsız poliçe yenilemelerine ise yüzde 30'a varan indirim sunuyor

Allianz, 'Tüm Ev Sigortası'nı ilk kez yaptıranlara yüzde 10, hasarsız poliçe yenilemelerine ise yüzde 30'a varan indirim sunuyor.

DÜNYANIN önde gelen sigorta şirketlerinden Allianz, özellikle yaz aylarında daha çok karşılaşılan hırsızlık olaylarına karşı evleri 'Tüm Ev Sigortası' ile güvence altına alıyor. Allianz Tüm Ev Sigortası, hırsızlık teminatının yanı sıra yangın, yıldırım, infilak, sel/su baskını, dahili su, fırtına, yer kayması, duman gibi felaketleri, kötü niyetli hareketler ve terör gibi toplumsal olayları, hava ve kara taşıtları çarpması, enkaz kaldırma masrafları, yakıt sızması, kira kaybı ve geçici ikametgah masrafları risklerini de teminat altına alıyor.

Ayrıca, ferdi kaza, elektrik hasan, kişisel eşya gasp, kapkaç, yankesicilik teminatlan da yine Tüm Ev Sigortası' kapsamında yer alıyor. Tüm Ev Sigortası, kiracıların yaptırdıkları boya, badana ve sabit dekorasyona gelecek hasarları da belirli bir limitle güvence altına alabiliyor. Allianz, 'Tüm Ev Sigortası'nı ilk kez yaptıranlara yüzde 10, hasarsız poliçe yenilemelerine ise yüzde 30'a varan indirim sunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz