maritbet girişmaritbet
Zorlu Center Performans Sanat Merkezi 7 Mayıs’ta görücüye çıkıyor!

Zorlu Center Performans Sanat Merkezi 7 Mayıs’ta görücüye çıkıyor!

Zorlu Gayrimenkul, Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği Zorlu Center projesi ile ilk kez 5 fonksiyonu bir araya getirirken, İstanbul’un en önemli ihtiyaçlarından biri olan bir performans sanatı merkezini de unutmadı

Zorlu Gayrimenkul, Zincirlikuyu'da hayata geçirdiği Zorlu Center projesi ile ilk kez 5 fonksiyonu bir araya getirirken, İstanbul'un en önemli ihtiyaçlarından biri olan bir performans sanatı merkezini de unutmadı. İstanbul'un kalbinde, sanat platformu olacak Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi, dünyanın da sayılı merkezleri arasında yer almaya hazırlanıyor.

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nin operatörlüğünü Broadway'in 101 yıllık şirketi Nederlander yapıyor. 2013 yılı üçüncü çeyreğinde açılışı gerçekleşecek merkezde izleyeceğimiz ilk gösteriler de belli olmaya başladı.

Benzersiz ve üstün teknolojisi, dünya standartlarında akustiğe sahip  salonları, dünyaca ünlü gösterilere, müzikallere ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapabilecek özellikleriyle Zorlu Center Peformans Sanatları Merkezi, izleyicileriyle buluşmadan önce, inşaası hızla devam ederken kapılarını ilk kez siz değerli basın mensuplarına açıyor.

İstanbul'un kültür-sanat alanında bir dünya markası olma yolculuğunda önemli bir rol üstlenecek Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nin tüm özelliklerini ve ev sahipliği yapacağı ilk gösterimleri sizlere; Zorlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu, Zorlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Even, Nederlander Üçüncü Kuşak Yöneticisi Robert Nederlander (Jr.) ve Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi  Genel Müdürü  Ray Cullom aktaracak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!
  • 20.07.2022 16:37

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!

Zorlu Center Levazım Girişi’ndeki alanda sergilenmeye başlanan ve Togg’un gelece ...

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı
  • 14.12.2021 16:44

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı

Zorlu Center, kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlı ...

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı
  • 05.04.2014 15:35

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı

Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası Zorlu Center'da açıldı. Açılıştan çok özel ka ...

Zorlu Center PSM'nin detayları anlatılıyor!
  • 08.05.2013 12:50

Zorlu Center PSM'nin detayları anlatılıyor!

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nin şantiyesinden açıklamalar emlaktas ...