maritbet girişmaritbet
Zorlu Center’daki oteli Raffles Hotel & Resorts işletecek

Zorlu Center’daki oteli Raffles Hotel & Resorts işletecek

Otel, rezidans, ofis, performans sanatları merkezi ve AVM'den oluşan 2.5 milyar dolarlık Zorlu Center ekim ayında kapılarını açtı.

Zorlu Gayrimenkul tarafından Zincirlikuyu'da eski karayolları arazisinde inşa ettiği içinde otel, rezidans, ofis, performans sanatları merkezi ve AVM'den oluşan 2.5 milyar dolarlık 'Zorlu Center ekim ayında kapılarını açtı. Lüksün yeni adresi olarak görülen 105 bin metrekarelik Zorlu Center AVM'de Beymen, Yves Saint Laurent, Stella Mc Cartney, Cavalli, Tory Burch, Valentino, Dölce & Gabbana, Vakko gibi markalar yerini aldı. AVM'nin yeme içe alanı ise Eataly, Jamie's Italian, Tom's Kitchen, Köşebaşı, Günaydın Steak House gibi 40'a yakın cafe ve restoranla gurme lezzetlere ev sahipliği yapıyor. 

Oteli Raffles işletiyor 
5 fonksiyonlu Zorlu Center projesindeki oteli işletecek firma belli oldu. 175 milyon dolarlık oteli dünyada aralarında Suudi Arabistan Kralı ailesinin otellerinin de bulunduğu 9 oteli işleten "premium luxury" otel markası Raffles Hotel & Resorts işletecek. Conde Nast Traveler ve Travel & Leisure'ın ödüllerinin sahibi olan Raffles, 2012 yılının son çeyreğinden itibaren Zorlu Center'da hizmet verecek. 180 odalı otelde kişiye özel ve premium servis anlayışıyla İstanbul'da hizmet vermeye hazırlanan Raffles 250 ile 300 kişiye hizmet verecek. İşletmesini Broadway'in 101 yıllık şirketi Nederlander Worldwide Entertainment'in üstlendiği ve toplamda 300 milyon dolara mal olan Performans Sanatları Merkezi ise müzikallerin New York Broadway ve Londra West End' den sonraki yeni adresi olacak. 

Müzikaller izlenecek
Toplam 50 bin metrekare kapalı alana sahip Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde, farklı kullanım amaçlarına sahip iki ana salon bulunuyor. 2 bin 262 kişilik merkezin büyük salonu müzikal tiyatro için kullanılacak. 738 kişilik küçük salon ise drama tiyatrosuna ayrıldı. Yüksek teknolojik özelliklere sahip bu salonlar, müzikalden klasiğe, konserden baleye farklı etkinliklerin akustiğini yansıtabilecek şekilde tasarlandı. 

Dünya Sektörel Ek 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!
  • 20.07.2022 16:37

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!

Zorlu Center Levazım Girişi’ndeki alanda sergilenmeye başlanan ve Togg’un gelece ...

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı
  • 14.12.2021 16:44

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı

Zorlu Center, kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlı ...

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı
  • 05.04.2014 15:35

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı

Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası Zorlu Center'da açıldı. Açılıştan çok özel ka ...

Zorlu Center'ın helikopter görüntüsü yayında!
  • 19.11.2012 17:08

Zorlu Center'ın helikopter görüntüsü yayında!

Boğaz manzarasına sahip Zorlu Center'ın son durumunu emlaktasondakika.com olarak ...