maritbet girişmaritbet
Zehnder Group Türkiye pazarına giriyor!

Zehnder Group Türkiye pazarına giriyor!

Yüksek kalitede ısıtma ekipmanları üreticisi Zehnder Group, Türkiye’deki Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim tesisinin yanı sıra ‘Zehnder Türkiye’ olarak satış kanalından büyümeye devam edecek

Yüksek kalitede ısıtma ekipmanları üreticisi Zehnder Group, Türkiye'deki Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim tesisinin yanı sıra ‘Zehnder Türkiye' olarak satış kanalından büyümeye devam edecek…

Sürdürülebilirlik, enerji verimliliği ve inovasyon tutkusuyla yüz yılı aşkın süredir dünyanın 30 ülkesinde faaliyet gösteren İsviçre'nin köklü firmalarından Zehnder Group, yeni bir organizasyon ile Türkiye pazarına giriyor. Zehnder Group, dünya çapındaki tüm fabrikalarında ürettiği yüksek teknolojide ısı ve yalıtım sistemi ürünlerini Türkiye pazarında da satmayı hedefliyor.

İsviçre Gränichen'te 1895 yılında kurulan Zehnder,1960'lı yıllarda Avrupa'ya yayılarak elde ettiği başarı sonrasındabüyüme stratejilerini farklı ülkelerde şirketler, dağıtım ağları, üretim fabrikalarını satın almak üzerine kurmuştur. Büyümenin devamlılığını sağlamak için 1984 yılında tüm şirketlerini Zehnder Holding AG altında birleştiren Zehnder, 1986 yılında hisselerinin büyük kısmı firmada çalışan aile üyelerinde ve bazı üst seviye yöneticilerde kalacak şekilde halka açıldı. 2000'li yılların başında havalandırma, tavandan ısıtma ve soğutma sistemlerinin gelişiminin başlamasıyla birlikte yeni firmalar ZehnderGroup'a katıldı.

2011 yılında 515 Milyon Euro'luk global cirosu ile sektörün en önemli oyuncularından biri haline gelen Zehnder Group enerjiverimi, sağlık ve konforlu iklimlendirme sektöründeki en heyecan verici marka olma misyonunu Türkiye'de yeni kurulacak olan satış organizasyonu ile devam ettirip Türkiye pazarına ısıtma, soğutma ve havalandırma konularında yeni çözümler üretmeyi hedefliyor.

Özel tasarımlara sahip dizayn radyatörleri konusunda ‘Red Dot', ‘Plus X Award' gibi tasarım ödülleri sahibi olan Zehnder Group, hem yenilenme hem de yeni projelerde yer almak için Türkiye'de kuruldu. Yeni oluşumunun baş mimarı Zehnder Group Yönetim Kurulu Üyesi Cyril Peysson bu oluşuma yönelik şunları söyledi: “Türkiye ile tanışmamız 2006 yılında Manisa'daki Avrupa pazarı için havlu radyatörler üreten Sanpan Isıtma Sistemleri ile başladı. Zehnder Group olarak 2011 yılında bu fabrikaya olan yatırımımızı %51'den %100'e çıkarttık”Peysson, “Türkiye'ye yapılan yatırım ile amacımız, doğru zamanda doğru yerde olmaktır. Türkiye'nin Jeopolitik konumunun, 75 milyon nüfusun ve bu nüfusun yaklaşık %60'nın 35 yaş altında olması gibi bilinen avantajlarının yanı sıra Türkiye 2011'deki %8,5'lik büyüme oranı ile dünyadaki en dinamik ülkelerin arasında yer almaktadır. A.T. Kearney tarafından yapılan en güncel araştırma sonucunda yabancı yatırımcılar için en dikkat çekici ülkeler sıralamasında; yeni gelişen ülkeler arasında 9. ve dünya sıralamasında ise 13. sırada yer almaktadır. Yılda 30 milyondan fazla turistin ülkeye gelmesi hastaneler, oteller gibi endüstriyel alanlarda da daha yüksek kalite ihtiyacını doğurmaktadır. Biz de Zehnder olarak bu kalite ihtiyacını karşılamak için gereken pazarda yerimizi almak istiyoruz” şeklinde konuşmasına devam etti.

Zehnder Türkiyesatış organizasyonu, İstanbul'daki ofis ve eğitim tesisleri ile birinci sınıf bir hizmet sunma amacıyla faaliyet göstererek tüm yaşam alanlarında ev, ofis, fabrika, hastane, otel ve sosyal kullanıma açık binalarda özel çözümler üretmeyi hedefliyor.

Zehnder Türkiye ISK- SODEX 2012 Fuarı'nda…

Zehnder Group, Sanpan A.Ş satın alması ile birlikte Türkiye'de daha etkin rol almak adına tüm yaşam alanları için yenilikçi tasarımlarını güçlendirmek amacıyla 2-5 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen uluslararası Klima, Havalandırma, Yalıtım, Tesisat ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı ISK-SODEX'e katıldı. Zehnder Group Yönetim Kurulu Üyesi Mr. Cyril Peysson'ın ev sahipliğinde gerçekleşen fuarda, Zehnder Group'un tasarım ödüllü dizayn radyatörleri ile radyant tavan panelleri tanıtıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Zehnder Nova şıklığı ve fonksiyonelliği evinize getiriyor
  • 09.05.2014 12:30

Zehnder Nova şıklığı ve fonksiyonelliği evinize getiriyor

Sade ve düz görüntüsüyle ferah bir hava sunan Zehnder Nova, farklı renk ve kapl ...

Zehnder Nobis ile banyonuzda fark sağlayın!
  • 04.04.2014 15:27

Zehnder Nobis ile banyonuzda fark sağlayın!

Banyolarınıza tasarımıyla elegant bir görünüm katan Zehnder Group’un Nobis model ...

Zehnder, Almanya'da radyant iklimlendirme sistemlerini tanıttı
  • 02.04.2014 16:18

Zehnder, Almanya'da radyant iklimlendirme sistemlerini tanıttı

İsviçreli iklimlendirme uzmanı Zehnder Group, Almanya’nın Lahr kentinde bulunan ...

Zehnder Group Subway ile tasarım ve kaliteyi buluşturdu
  • 03.03.2014 11:43

Zehnder Group Subway ile tasarım ve kaliteyi buluşturdu

Sadeliğin tasarımla buluşması; Zehnder Subway! ...

Zehnder Terraline estetikten ödün vermeyen bir zemin altı konvektör sunuyor
  • 06.02.2014 11:31

Zehnder Terraline estetikten ödün vermeyen bir zemin altı konvektör sunuyor

Zehnder Group estetikten ödün vermeyen fonksiyonel konvektör modeli Terraline il ...

Zehnder Stratos konvektör tasarufun yanı sıra tasarımıyla dikkat çekiyor
  • 03.02.2014 10:39

Zehnder Stratos konvektör tasarufun yanı sıra tasarımıyla dikkat çekiyor

Zehnder Stratos konvektör yüksek performans ve tasarruf ile birlikte modern bir ...