maritbet girişmaritbet
Yusuf Cebeci, Sign of The City Awards gecesini değerlendirdi!

Yusuf Cebeci, Sign of The City Awards gecesini değerlendirdi!

Pendik Cebeci Residence'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cebeci, Sign of the City Awards ödülleri ile ilgili Emlaktasondakika'ya açıklamada bulundu

Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen Sign of The City Awards Ödül Töreni'nde 'En İyi Devam Eden Çok Katlı' proje ödülünü kazanan Pendik Cebeci Residence Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cebeci, geceyi ve ödülleri değerlendirdi.

Sign of The City Awards gecesini ve ödülleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Şaibesiz objektif profesyonel bir bakış açısıyla yapılan değerlendirmede ki gece harikulade unutulmaz bir geceydi organizasyon Hürriyet ailesine yakışan bir organizasyondu.

Bizimde çok emek verdiğimiz ve ödül alacağımıza inandığımız projemizin, yarışma noktasında kafamızda bazı tereddütler vardı. Şöyle ki; Türkiye'de bu kadar medyatik proje ve firma varken bizim projemiz dikkate alınır mı? Diye tereddüt etmiştik. Ancak, jüri bizim tereddütlerimizi kökünden sildi projenin hakkını vererek ve devam eden projelerde Pendik Cebeci Residences projemizi ‘'En İyi Çok Katlı Konut ‘' kategorisinde birinci seçti kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yarışma gayrimenkul sektörüne ve şirketinize nasıl bir katkı sağlar?

 Otuz Beş yıllık iş hayatında ki gayrimenkul, inşaat alanlarında ki tecrübemle söylüyorum ki Türkiye'ye mutlak bir değer, kalite katarak gerçek markaları oluşturur. Marka değeri olmayan reklamla ayakta duran firmaları pazardan siler Türkiye'yi dünyanın gayrimenkul yıldızı yapar.

İki yıldır titizlikle çalıştığımız ve çok ciddi yatırım yaptığımız ‘'Pendik Cebeci Residence'' projemizin gerçek değerini müşteriyle buluşturur ve firmamızın bu ödüle layık olma sorumluluğunu, bilincini artıracağı gibi projeden ödün vermemeyi de sağlar.

Yarışma sonucu ödüle değer görülen projeniz hakkında bilgi verir misiniz? Projeniz hangi yönleriyle öne çıkıyor, başarısında hangi faktörler etkili oldu?

Proje daha başlamadan önce, arsanın imarı alındıktan sonra Cebeci Gayrimenkul Yatırım ve İnş. A.Ş.'mize bu projeyi yönetecek dünya çapında tecrübeli ve ayrıca icra kurulu üyesi olacak şekilde CEO almıştır. Esasen, bu birinci etken olmuştur. Daha sonra Türkiye'nin en üst grup mimarlık ofislerinin altısından konsept proje  (yani fikir) projesi hazırlatılmıştır bu çizilen konsept projelerinin değerlendirilmesi ve içlerinden en başarılısının seçilmesi de yine kendi bünyemizde kurulan jüri marifetiyle yapılmıştır. Proje ve mimarlık ofisimizin belirlenmesi de bünyemizde ki jüri marifetiyle belirlenmiştir. Daha sonra projenin çizimi, belirlenen mimarlık ofisi tarafından tamamlanmıştır. Bu girişimimiz de bizim için ikinci etkendir. Proje aşamasında yapılan tüm masraflardan da fedakarlık yapılmıştır. ‘'Pendik Cebeci Residence'' projemizin tüm safhalarında tüm birimleri toplayarak yani mimari, statik, elektrik, mekanik, aydınlatma, peyzaj ve rander gibi tüm proje müellifleriyle beraber durum değerlendirmesi yapılmış ve ortak kararlar alınmıştır. Profesyonelce ilerlememiz böylece sağlanmıştır buda projemizin başarılı olmasında dördüncü etken olmuştur. Projenin hazırlanmasında da zaman kısıtlanmamış proje müelliflerine çalışabilecekleri maksimum zaman kendilerine verilmiş buda ‘'Pendik Cebeci Residence'' projemizin ödül almasında 5. etken olmuştu.

Sign of the City Awards'a  önümüzdeki yıllarda da katılmayı planlıyor musunuz?

Kesinlikle bu keyfi, heyecanı ve onuru defalarca yaşamak isteriz severek katılmak isteriz.

2014 firmanız için nasıl geçti? Yeni proje ve hedefleriniz hakkında bilgi verir misiniz?

Firmamız için 2014 yılını gayet iyi geçirmiş yeni hedeflerinde daha çok mesafe kat etmiştir. Bunlar arasında en önemlisi İstanbul Kartal da yeni ve çok katlı konut projemiz vardır. Arsa üzerinde ki plan çalışmaları devam etmektedir, Pendik Kurtköy de yirmi bin metrekare üzerine villa projemiz var, Gebze ve Kocaeli de depolama, lojistik projelerimiz bulunmaktadır. Projelerimizle ilerleyen dönemlerde yine düzenlenen yarışmalara katılmak isteriz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yusuf Cebeci, 2015 projelerini anlattı!
  • 07.03.2015 14:31

Yusuf Cebeci, 2015 projelerini anlattı!

Cebeci Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cebeci, Cebeci Residence ve 2015 yılın ...

Cebeci Residence'ın satış ofisi açıldı!
  • 27.02.2015 16:44

Cebeci Residence'ın satış ofisi açıldı!

Pendik'te hayata geçirilmekte olan Cebeci Residence projesinin satış ofisi hizme ...

Pendik Cebeci Residence tanıtım filmi yayında!
  • 13.02.2015 12:00

Pendik Cebeci Residence tanıtım filmi yayında!

Cebeci Group imzasıyla Pendik'te hayata geçirilen Cebeci Residence'ın tanıtım fi ...

Eston Şehir Koru projesinde yaşam başladı!
  • 17.12.2020 16:07

Eston Şehir Koru projesinde yaşam başladı!

Bahçeşehir'de hayata geçirilem Eston Şehir Koru projesinde teslimler gerçekleşti ...

Halk GYO’dan ilk altı ayda 35,5 milyon TL net kâr
  • 11.08.2020 12:05

Halk GYO’dan ilk altı ayda 35,5 milyon TL net kâr

Halkbank’ın bağlı ortaklığı Halk GYO’nun özkaynakları 2,6 milyar TL’yi, aktif bü ...

Kiralık araziler büyük ilgi görüyor
  • 09.08.2020 09:15

Kiralık araziler büyük ilgi görüyor

Atıl Hazine arazilerinin üretim ve ekonomiye kazandırılması için başlatılan çift ...