maritbet girişmaritbet
Yurtdışı gayrimenkul fuarları MIPIM ile start alacak!

Yurtdışı gayrimenkul fuarları MIPIM ile start alacak!

Emlak ve gayrimenkul sektörünü yakından ilgilendiren uluslararası fuarlar sektör duayenleri buluşturarak şirketlere projelerini tanıtma fırsatı sağlıyor

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı, sektöre dair gelişmelerini yakından takip etme fırsatı yakalayabildiği yurtdışı gayrimenkul fuarları MIPIM ile açılıyor. 11- 14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa Cannes'de düzenlenecek MIPIM ile başlayan fuar heyecanı farklı ülkelerin düzenlediği fuarlarla devam edecek. Fuara katılan şirketler, sektör ve dev projelerle ilgili net bir bakış açısı kazanma şansı elde ederek gelecekteki ortaklarıyla buluşma imkanı yakalayacak.

Emlak ve gayrimenkul sektörünün takip ettiği, 2014'te düzenlenecek olan yurtdışı fuarlarını emlaktasondakika.com olarak sizler için derledik. 

MIPIM Fuarı 11-14 Mart 2014
Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuarlardan olan MIPIM, 11- 14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa Cannes'da düzenlenecek. Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MIPIM bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini bir araya getirecek. Fuarda gerçekleşecek oturumlar “Neden Türkiye'ye yatırım yapmalı?” sorusunun yanıtlarını ortaya koyarken, Türkiye gayrimenkul sektörü projeleriyle kendini eşit bir alanda uluslararası bir platformda tanıtma şansı yakalayacak.

BAUMESSE NRW  28-30 Mart 2014
İlk fuar açılışını 1993 yılında yapan BAUMESSE NRW bu yıl da sektörü buluşturacak. 28-30 Mart 2014 tarihinde Almanya Dortmund'da gerçekleşecek BAUMESSE NRW Yapı Emlak Fuarı Messe Westfalenhallen Dortmund fuar alanında yapılacak. Fuarda gayrimenkul, planlama, inşaat ve oturma, satın alma, finansman, enerji tasarrufu, engelsiz bina ve yaşam ürünleri sergilenecek. Ziyaretçi profilini tüm bina, satın alma, yaşam ve gayrimenkul ile ilgilenenler, mimarlar, plancılar, geliştiriciler, alıcılar, bayiler oluşturacak.

Salon National de L immobilier 3-6 Nisan 2014
Fransa'nın Paris şehrinde Porto de Versailles'te emlak ve gayrimenkul dünyasını biraraya getirecek olan Salon National de L immobilier 3-6 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. Çok sayıda firmanın katılacağı fuarda sektörün önde gelen şirketleri yer alacak.

Dubai IPS Fuarı 8-10 Nisan 2014
Al Maktoum'un himayesinde bu yıl 10.'su düzenlenen ve Türkiye organizasyonunu INREMA'nın üstlendiği Dubai IPS 2014 Fuarı'nda emlak sektörü buluşacak. 8-10 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Dubai Uluslararası Emlak Fuarı (IPS) bu yıl Türkiye'yi de ağırlayacak. INREMA'nın üstlendiği organizasyonda, Viatrans, Özyurtlar, Demir İnşaat ve Astaş gibi sektörün önde gelen firmaları ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı gibi kurumlar, 8-10 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek fuarda yer alacak.

Cityscape 22-24 Nisan 2014
Bankacılık, yatırım ve gayrimenkul sektörlerine yönelik olarak yapı ve inşaat, emlak, yatırım, finansman, kentsel tasarım, şehir planlama, mimarlık, tesisat yönetimi gibi ürünler sunmayı planlayan Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve Etkinlik Fuarı bu yıl 22-24 Nisan tarihlerinde Abu Dhabi'de yapılacak. Organizatörlüğünü IIR Exhibitions Ltd.'in gerçekleştireceği fuar, ADNEC Abu Dhabi National Exhibition Centre fuar alanında düzenlenecek.

BUILDINGS NY 19-20 Mayıs 2014
19-20 Mayıs 2014 tarihlerinde USA New York'ta yapılması planlanan Buildings NY emlak, restorasyon ve bina ihtiyaçlarına yönelik ürünler sunmayı amaçlıyor. Reed Exhibitions'ın organizatörlüğünü üstlendiği fuar sektörün önde gelenlerini ağırlayacak.

E.R.E.F Erbil Real Estate 27-30 Haziran 2014
Irak Erbil'de 27-30 Haziran 2014'te emlak ve yatırım sektörünü biraraya getirecek olan E.R.E.F Erbil Real Estate Fuarı bankacılık, finans, emlak sektörüne yönelik ürünler sergileyecek. Organizatörlüğünü Time Expo'nun yaptığı fuar Italian Village No:427 ERBIL- IRAQ'da olacak.

Expo REAL 6-8 Ekim 2014
EXPO REAL Münih - Uluslararası Emlakçılık İhtisas Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Uluslararası Emlakçılık İhtisas Fuarı Expo Real 6-8 Ekim 2014'te Münih Almanya'da Messe München fuar alanında düzenlenecek. Fuarda emlak ve gayrimenkul üzerine konular konuşularak sektör değerlendirilecek. 

Mapic 19-21 Kasım 2014
Türk hem de uluslararası markalardan yoğun ilgi gören Mapic Fuarı, bu yıl da düzenleyeceği panellerle katılımcıları sektörün önde gelen isimleri ile buluşturacak. Perakende ve gayrimenkul sektörünün lider firmalarını biraraya getiren Mapic Fuarı, bu yıl 19-21 Kasım günleri arasında gerçekleşecek. 1995 yılından bu yana hem Fuar, Fransa Cannes'de yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı
  • 22.03.2022 15:48

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) ...

Türkiye için kazanç vakti!
  • 28.08.2018 18:00

Türkiye için kazanç vakti!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasın ...

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı
  • 16.03.2017 19:03

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Urcu, MIPIM Fuarı'nda Emla ...

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı
  • 16.03.2017 18:34

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı

Sampaş Kentsel Dönüşüm Direktü Serdar Serdaroğlu, MIPIM Fuarı'nda Emlaktasondaki ...

3. Havalimanı maketi MIPIM'de göz aldı
  • 16.03.2017 16:18

3. Havalimanı maketi MIPIM'de göz aldı

İstanbul'un dev projelerinin yer aldığı MIPIM Fuarı'ndaki İstanbul Çadırı'nda, 3 ...