maritbet girişmaritbet
Yunan adalarını İstanbul doğumlu Mary Georgopoulou satıyor

Yunan adalarını İstanbul doğumlu Mary Georgopoulou satıyor

Krizdeki Yunanistan'ın lüks gayrimenkullerini Türklere pazarlamaya gelen Satori Reai Estate'in İstanbul doğumlu sahibi Mary Georgopoulou, Türk yatırımcılar bize yardımcı olabilir" dedi

Kaynak: Dilek Taş / Sabah

Gayrimenkul sektöründe Avrupa ve Asyayı birleştiren CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'nda en çok ilgiyi Yunanistan'daki gayrimenkulleri Türk şirketlere pazarlamak için gelen Satori Reai Estate gördü. Fuara katılan tek yabana şirket olan Satori'nin İstanbul doğumlu sahibi Mary Gourgopoulu, ekonomik krizde olan ülkesindeki gayrimenkulleri Türk yatırımcılara pazarlamak için geldiklerini söyledi. Georgopoulou, Türkiye'de ilk defa fuara katılmalarının nedenini şöyle açıkladı:

"Türkiye G20 ülkeleri arasında hızla gelişen bir ekonomiye sahip. Mali durumuna bakıldığında ise şu anda bizim ülkemizden çok daha iyi durumda. Bu dönemde Türk yatırımcılar bize yardımcı olabilir diye düşünüyoruz. Yunanistan şu anda bir kriz döneminden geçiyor. Benzer krizleri Türkiye'de geçirdi ve şu andaki görünümü ile bunu iyi bir şekilde atlattı. Biz de ülkemizin bu krizi atlatmasında Türkiye ile aynı süreçlerden geçip düzeleceğine inanıyoruz"


FABRİKALAR DA SATIŞTA

Georgopoulou, portföyündeki gayrimenkuller arasmda Atina'dan merkezinden Yunan Adaları'na kadar geniş bir alanda fiyatı 2.5 milyon eurodan başlayarak 15 milyon euroya kadar değişen villa ve malikaneler olduğunu kaydetti. Sadece lüks projeler pazarladıklarını söyleyen Georgopoulou, şirketin portföyünde Atina'da Akrapolis'e komşu 3+1 lüks bir rezidans dairesinin 3.5 milyon euro Atina'nın lüks bölgelerinden birinde 370 metrekarelik bir rezidansı ise 2.5 milyon eurodan pazarladıklarını söyledi.
Georgopoulou, gayrimenkuller dışında yağ fabrikası, buğday silosu gibi endüstri binalarının da portföylerinde bulunduğunu söyleyerek 6 bin 100 metrekarelik bir yağ fabrikasının 15 milyon eurodan satacaklarım kaydetti.

  • Etiketler:

Yorum Yaz