maritbet girişmaritbet
Yeni evlilere 1+1 tavsiyesi

Yeni evlilere 1+1 tavsiyesi

Anadolu yakasında hepsi birbirinden iddialı konut projelerine imza atan Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım yeni evlenecek çiftlere önemli tavsiyelerde bulundu

Anadolu yakasında hepsi birbirinden iddialı konut projelerine imza atan Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım yeni evlenecek çiftlere önemli tavsiyelerde bulundu.
Durbakayım, sürekli artan konut fiyatlan karşısında sıkıntı yaşayan çiftlere çözüm olarak 1+1 daireleri önerdi.
Yeni evlilerin ilk adımı kendi dairelerine atabilmesinin hayal olmadığını anlatan ve tarihe damga vuran ünlü bir sözü genç çiftlere uyarlayan Durbakayım "Genç evlilerin ev sahibi olmak için atacağı küçük bir adım, ömürlerinin geri kalan yılları için çok büyük bir adım olacak" dedi. Evliliğin ilk yıllarından itibaren yapılacak planla konut standardını aşama aşama yükseltmenin mümkün olduğunu belirten Nazmi Durbakayım, 1 +1 daire yeni bir evli çift için ideal olduğunu söyledi. Düğün takılarının 1+1 evin peşinatı için kullanılabileceğini savunan Durbakayım şunları söyledi:

"Genç insanların önlerinde daha çok uzun yıllar var. Çalışıp biriktirmek için enerjileri de var. Önemli olan doğru stratejiyi geliştirmiş olmaları. Bu nedenle, evliliğin ilk yıllan büyük bir ev hayali kurularak ev alımı ertelenmemeli." Çiftlerin küçük daire alarak hem düşük taksit ödeyeceklerini, daha az kullanım maliyetine katlanacaklarını anlatan Durbakayım, maddi stres altında kalmadıktan için iş ve evlilik hayatında da mutlu ve başarılı olacaklarını vurguladı.

1+1ler tükendi

Teknik Yapı'nın Batı Ataşehir'de inşa ettiği Deluria Suites'de 58 metrekarelik 1+1 daireler tükendi. 38 ile 48 metrekare arasında değişen stüdyo dair-' ise 201 bin 900 TL il 257 bin 500 TL aralığında satılıyor. 275 milyon TL değeri olan 707 konutluk Deluxia'da daireler 2012 Mart ta teslim edilecek.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz