maritbet girişmaritbet
YEM, Yapı Fuarları – Turkeybuild, 2013 Fuar Takvimi'ni açıkladı!

YEM, Yapı Fuarları – Turkeybuild, 2013 Fuar Takvimi'ni açıkladı!

Türk yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası haline gelen Yapı Fuarları – Turkeybuild, 2013 yılında da İstanbul, Ankara ve İzmir’de sektöre ilişkin tüm yenilikleri ilgilileriyle buluşturmaya devam edecek

 

36 yıldır Türk yapı sektörü ve bölgelerinin en büyük fuarları olan Yapı Fuarları – Turkeybuild'in 2013 yılındaki ilk ve en önemli buluşması 36. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yeni iş fırsatları ile sektörü bir araya getirecek. 
 
Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından 36 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları – Turkeybuild; yerli ve yabancı, yapı sektörüne yön veren tüm firmaların bu yıl da uluslararası buluşma noktası olacak. Fuarlar üretici-satıcı firmalarla, sektör profesyonelleri ve yatırımcıları bir araya getiren ülkemizin en büyük ve en önemli platformlarını oluşturuyor ve bu kesimlerin arasında köprü görevi görüyor. 
 
Yapı Fuarları – Turkeybuild, YEM'in yapı sektöründeki 44 yıllık profesyonel deneyiminin yanı sıra, Temmuz 2011'de ortaklık anlaşması imzaladığı ITE Group'un, güçlü küresel ağı ile bu yıl uluslararası çalışmalarını daha da etkinleştirecek. Fuarlar bu sayede katılımcılarına ve sektöre bu yıl daha fazla iş fırsatları yaratıyor olacak. 
 
Her yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısını attırmayı başaran, büyüyen, Türk yapı sektörünün üç temel taşı Yapı Fuarları – Turkeybuild İstanbul, Ankara ve İzmir; bu yıl da sektöre önemli katkılar sağlayacak. 
 
Yapı Fuarları – Turkeybuild; üretici firmalara, meslek odalarına, üniversitelerin mimarlık, mühendislik bölümlerine, derneklere, kamu kuruluşlarına ve sektör yayınlarına da ev sahipliği yapacak ve düzenlenecek konferans, seminer, sergi vb. etkinlik programları ile yapı dünyasına ışık tutmaya devam edecek. 
 
36. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul
24-28 Nisan 2013, Tüyap / Büyükçekmece
 
36 yıldır yapı dünyasının uluslararası buluşma noktası olan, ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu yıl da binlerce ürün çeşidi, yeni teknoloji ve hizmeti ziyaretçileri ile buluşturacak. “Türkiye'nin de içinde bulunduğu Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'un İş Geliştirme Platformu kapsamında bu yıl da katılımcı firmalara, sektöre ve Türkiye ekonomisine fayda yaratacak etkinlikler gerçekleştirilecek.
 
19. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir
3 – 6 Ekim 2013, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 
 
Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, 19.500 metrekarelik sergileme alanı ile Ege ve Akdeniz Bölgesi'nin en büyük sektörel buluşması olmaya devam edecek. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'dan sonra sergileme alanı bazında, 2. büyük sektör buluşması olma özelliğini taşıyan fuar bölge profesyonellerini bir araya getirecek
 
26. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara  
24-27 Ekim 2013, Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı
 
Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, yeni fuar alanın sağladığı avantajlı konum ve altyapı hizmetleri ile, 2012'de gerçekleştirdiği büyümeyi, 2013'te de devam ettirerek kentinen büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. Başkent Ankara'da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkânı sağlayan fuar, 2013 yılında da bölgedeki tüm mimarlar, mühendisler ve son kullanıcıları bir araya getirecek. 
 
Yapı Fuarları - Turkeybuild Hakkında
Yapı Fuarları - Turkeybuild, Türkiye ekonomisinin odağında yer alan üç büyük kent; İstanbul, Ankara ve İzmir'de, Türkiye'nin ve bölgelerinin lider fuarlarını oluşturuyor. Ulusal ve uluslararası alanda güvenilir bir marka olan fuarlar, her geçen yıl büyüyerek, sektöre sağlanan faydayı artırmayı başarıyor. Yapı Fuarları - Turkeybuild sektöre yeni ihracat kapıları açıyor, yeni işbirlikleri ve satınalmalar için fırsatlar yaratıyor. Türk yapı sektörünü uluslararası arenada da temsil eden Yapı Fuarları – Turkeybuild, yıl boyunca yerli yabancı ortalama 180.000 ziyaretçiyi buluşturuyor. Bu kapsamda ülkedeki en büyük yapı buluşması olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, “Türkiye'nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” olma özelliğini taşıyor.
 
Fuar Takvimi - 2012
36. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul24 – 28 Nisan 2013
19. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3 - 6 Ekim 2013
26. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara24 – 27 Ekim 2013
 
 
Yapı-Endüstri Merkezi “Yapı Dünyasının 44  yıldır Bilgi Merkezi”
Yapı-Endüstri Merkezi, yapı malzemesi ve teknolojisi alanında çalışan bir bilgi merkezidir. 1968'den beri yapı sektöründe mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan profesyonel yöneticiler, mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve yapı malzemesi kullanıcısı tüm kesimlere hizmet vermektedir. Yapı malzemeleri ve teknolojilerinin sergilendiği Yapı Fuarları - Turkeybuild Yapı Bilgi Merkezi, YEM Yayın ile yayınladığı sektörel yayınları, YEM Kitabevi, yıl bütününe yayılan çeşitli organizasyonları, 2001'den bu yana hizmet veren kapsamlı ve uzmanlaşmış portalı yapi.com.tr, mimarlık ve tasarım yayın platformu mimarizm.com, sanal ortamdaki mimarlık müzesi mimarlikmuzesi.org, yenilikçi malzemeler kütüphanesi Material ConneXion® İstanbul...
 
www.yem.net
 
YEM Fuarcılık A.Ş.;
Yapı-Endüstri Merkezi A.Ş'nin fuarcılık alanındaki faaliyetlerini yürüten iştiraki olup, Yapı Fuarları-Turkeybuild İstanbul, Ankara ve İzmir Fuarlarınıdüzenlemektedir. YEM ile dünyanın önde gelen fuar organizasyon firmalarından İngiliz ITE Group arasında Temmuz 2011'de imzalanan ortaklık anlaşması ile Yapı Fuarları - Turkeybuild, Rusya ve BDT başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanında başarılı fuar organizasyonları düzenleyen ITE Group'un bilgi ağını Türk yapı sektörüne taşıyacaktır. Daha fazla bilgi için:
 
www.yapifuari.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Turistik Tuz Ekspresi 18 Mayıs'ta ilk seferine çıkacak
  • 13.05.2024 16:50

Turistik Tuz Ekspresi 18 Mayıs'ta ilk seferine çıkacak

Çankırı'nın tarihi ve kültürel güzelliklerinin yerli ve yabancı ziyaretçilere ta ...

İstanbul'a 3 yeni uluslararası kongre geliyor
  • 10.05.2024 17:34

İstanbul'a 3 yeni uluslararası kongre geliyor

İTO Başkanı Avdagiç, ABD Ulusal Emlakçılar Birliğinin 2025 yılı kongresi, Ulusla ...

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı
  • 09.05.2024 11:07

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı

Emlak Katılım, Bursa'da Demirtaş, İstanbul'da Tuzla Sanayi, Bayrampaşa, Beylikdü ...

Efes Antik Kenti'nde yıldızlar altında tarih yolculuğu
  • 06.05.2024 17:31

Efes Antik Kenti'nde yıldızlar altında tarih yolculuğu

Efes Müzesi Müdürü Cengiz Topal, gece müzeciliği projesiyle karanlıkta da ziyare ...

 Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"
  • 26.04.2024 16:45

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi" ilk seferini tamamladı. D ...

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu
  • 25.04.2024 16:52

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu

İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları, ocak-mart döneminde, geçen yılın aynı d ...